Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Συνέχεια στο Μουντιάλ με άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις (Πρόγραμμα, αναλύσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Συνέχεια στο Μουντιάλ με άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις (Πρόγραμμα, αναλύσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Συνέχεια στο Μουντιάλ με άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις (Πρόγραμμα, αναλύσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Στα πλαίσια του 1ου Ομίλου η Σενεγάλη υποδέχεται την Ολλανδία. Αρχή έχουμε και για τον 2ο Όμιλο με την Αγγλία να τα λέει με το Ιράν και τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν την Ουαλία.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

15:00 Αγγλία – Ιράν (2ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

Αγγλία και Ιράν ανοίγουν την αυλαία στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κατάρ. Τα “Λιοντάρια” μπαίνουν στη διοργάνωση με υψηλές βλέψεις και τόσο στο αποψινό παιχνίδι όσο και στον Όμιλο τους είναι το φαβορί για την πρωτιά.  Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ έφτασε στα τελικά του φετινού Μουντιάλ εντυπωσιάζοντας στα προκριματικά, τα οποία ολοκλήρωσε αήττητη (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και με τέρματα 39-3, σε όμιλο με Πολωνία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ανδόρα και Σαν Μαρίνο. Εκτός δράσης για την Αγγλία οι τραυματίες Γουόκερ και Μάντισον.

Από την άλλη το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου είναι το Ιράν απέναντι σε ομάδες όπως η Αγγλία, Ουαλία και ΗΠΑ. Είναι το φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου και στόχος είναι να το διαψεύσει. Με τον Κάρλος Κεϊρόζ να επιστρέφει στον πάγκο του,  μετά την αποχώρησή του το 2019, ευελπιστεί να κάνει το κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες συμμετοχές. Στο αγωνιστικό κομμάτι για το Ιράν, ο επιθετικός της Λεβερκούζεν, Σαρντάρ Αζμούν, δεν είναι στο 100% και δύσκολα θα αγωνιστεί. Να σημειώσουμε ότι οι δύο χώρες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.

Στις αγορές στην “ΒookieCo” ξεκάθαρο φαβορί στο 1.34 η νίκη της Αγγλίας. Καλή επιλογή και στο να σκοράρει στο παιχνίδι το μεγάλο κανόνι της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν που προσφέρεται στο 2.10.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις επιλογές στην “ΒοοkieCo”. 

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

18:00 Σενεγάλη – Ολλανδία (1ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα

Μετά το Κατάρ και το Εκουαδόρ και την άνετη επικράτηση των «τρικολόρ», οι Σενεγάλη και Ολλανδία ρίχνονται στη μάχη -το απόγευμα της Δευτέρας (21/11, 18:00, ANT1+)- που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ουσιαστικά τα λένε τα δύο φαβορί του Ομίλου για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σενεγάλη δίνει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη στην ιστορία της. Σίγουρα είναι μια ομάδα με φοβερό ταλέντο, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο θα επηρεάσει το συγκρότημα του Αλιού Μανέ η μεγάλη απουσία του Σαντιό Μανέ.

Μετά την απουσία από το προηγούμενο Μουντιάλ, η Ολλανδία επιστρέφει δριμύτερη στα γήπεδα του Κατάρ και σε αυτό το σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, με στόχο πάντα να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει μέχρι το τέλος. Ο αρχιτέκοντας Λουίς Φαν Χάαλ επανέφερε την σταθερότητα, ηρεμία και κυρίως τον ενθουσιαμό στις τάξεις της ομάδας, που πέρασε άνετα τα προκριματικά και έκανε σύνολο τους «οράνιε». Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «οράνιε» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Μέμφις Ντεπάι που πρόκειται για σημαντική απουσία.

Το διπλό της Ολλανδίας προσφέρεται στο 1.63 που εύκολα-δύσκολα ενδέχεται να επιβεβαιωθεί, επειδή θεωρούμε η απουσία του Μανέ θα επηρεάσει στα μέγιστα την ομάδα της Σενεγάλης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις επιλογές στην “ΒοοkieCo”. 

21:00 ΗΠΑ – Ουαλία (2ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan)

Επιστρέφουν στις μεγάλες διοργανώσεις οι ΗΠΑ καθώς απουσίαζαν από το Μουντιάλ του 2018. Θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ για 11η φορά, ενώ έχουν πάει στο Κατάρ με πολύ καλή ψυχολογία, αφού το καλοκαίρι του 2020 και μετά έχουν κατακτήσει το Nations League και το Gold Cup. Βασικός στόχος να περάσει, έστω και ως 2η από τη φάση των ομίλων και να προετοιμαστούν και για το επόμενο Μουντιάλ το οποίο θα φιλοξενήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ουαλία επιστρέφει σε Μουντιάλ… μετά από 64 χρόνια και αυτό αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για την χώρα. Αυτή είναι η 2η φορά που παίρνει μέρος στο Μουντιάλ, ενώ έφτασε στο Κατάρ με αρνητικά αποτελέσματα αφού στα πέντε τελευταία ματς δεν έχει νίκη. Μπαίνει στη μάχη των ομίλων και οι πιθανότητές της με τις ΗΠΑ είναι ίσες για την πρόκριση στην επόμενη φάση που είναι φυσικά και ο στόχος της.

Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην “ΒοοkieCo” ανάμεσα σε δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες. 2.35 η νίκη των ΗΠΑ, 3.08 η ισοπαλία και 3.34 το διπλό των Ουαλών. Καλό ποντάρισμα θα ήταν και το 2-3 γκολ του αγώνα στο 1.95.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις επιλογές στην “ΒοοkieCo”. 

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

 

 

Send this to a friend