Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πρεμιέρα στο Μουντιάλ με Κατάρ-Εκουαδόρ (Όλα τα δεδομένα και οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Πρεμιέρα στο Μουντιάλ με Κατάρ-Εκουαδόρ (Όλα τα δεδομένα και οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Πρεμιέρα στο Μουντιάλ με Κατάρ-Εκουαδόρ (Όλα τα δεδομένα και οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το Μουντιάλ αρχίζει και το ενδιαφέρον αναμένεται στα ύψη… μέχρι και τον τελικό στις 18 Δεκεμβρίου. Ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο σε ιδιαίτερες συνθήκες για όλους, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί χειμώνα η συγκεκριμένη διοργάνωση. Πρεμιέρα απόψε με την αναμέτρηση του οικοδεσπότη Κατάρ με το Εκουαδόρ την οποία θα αναλύσουμε πιο κάτω… Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό Στάδιο Al-Bayt, Al Khor (κεντρική φώτο) και είναι στα πλαίσια του πρώτου ομίλου…

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Κατάρ-Εκουαδόρ (18:00)

Το Κατάρ συμμετέχει στην τελική φάση του Μουντιάλ επειδή το διοργανώνει. Μάλιστα μπήκε και στο ισχυρό γκρουπ στην κλήρωση, αλλά και πάλι είναι το αουτσάιντερ στον όμιλο του. Στον πάγκο του από το 2017 είναι ο Ισπανός Φέλιξ Σάντσεθ, μαζί του κατέκτησε το Κύπελλο Ασίας το 2019. Το ότι θα αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους είναι ένα συν για αυτούς αλλά και πάλι το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το Κατάρ προετοιμάστηκε για 40 μέρες στην πόλη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου κέρδισε και τα 4 φιλικά με Γουατεμάλα (2-0), Ονδούρα (1-0), Παναμά (2-1) και Αλβανία (1-0). Αυτό δείχνει πάντως ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη το Εκουαδόρ θα δώσει το παρών του σε τελική φάση του Μουντιάλ για 4η φορά. Οι 3 προηγούμενες ήταν από το 2002 και μετά, στην καλύτερη (2006) έφτασε στους «16». Προπονητής της ομάδας είναι ο Αργεντινός Γκουστάβο Αλφάρο ο οποίος απέτυχε στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα (προημιτελικά), αλλά πιστώθηκε την επιτυχία στα προκριματικά Μουντιάλ. Το Εκουαδόρ διαθέτει ταλαντούχους παίκτες όπως οι αμυντικοί Εστουπινιάν, Ινκαπιέ και ο πολλά υποσχόμενος εξτρέμ Πλάτα. Φουλ… άμυνα στα φιλικά, παρέμεινε αήττητο στα 6 που έδωσε από τον Ιούνιο και μετά, αλλά σε αυτά μπήκαν μόνο δύο γκολ (2-4-0, οι νίκες με 1-0, οι ισοπαλίες με 0-0). Στις αγορές στην “ΒοοkieCo” φαβορί είναι το Εκουαδόρ που πληρώνει 2.27. Η ισοπαλία κυμαίνεται στο 2.90 και η νίκη των γηπεδούχων στο 3.19. Ένα λογικό ποντάρισμα θα ήταν και το under 2,5 γκολ του αγώνα που προσφέρεται στο 1.47.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του πρώτου αγώνα στο Μουντιάλ.

Μπορείτε από τώρα να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend