Home ΠΡΟΣΩΠΑ Ο συμπολίτης μας Ανδρέας Ζαχαρίου τρέχει στον 39ο Μαραθώνιο στην Αθήνα για ένα καλό σκοπό
Ο συμπολίτης μας Ανδρέας Ζαχαρίου τρέχει στον 39ο Μαραθώνιο στην Αθήνα για ένα καλό σκοπό

Ο συμπολίτης μας Ανδρέας Ζαχαρίου τρέχει στον 39ο Μαραθώνιο στην Αθήνα για ένα καλό σκοπό

Γράφει η Ειρήνη Αντωνίου

O Ανδρέας Ζαχαρίου από τη Λάρνακα, φυσιοθεραπευτής και διευθυντής του Φυσιοθεραπευτηρίου «Θεράπειον», μας μιλά για τον ίδιο, αλλά και για την απόφαση του να τρέξει στον 39ο Μαραθώνιο 2022 της Αθήνας, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Ο σκοπός ιερός αφού θα τρέξει στη μνήμη του γιού του και για να στηρίξει το Ίδρυμα Χριστίνας Α. Αποστόλου.

Για αρχή θα θέλαμε να μας πείτε ποιος είναι ο Ανδρέας Ζαχαρίου – ένα μικρό βιογραφικό.

«Γεννήθηκα στην Λάρνακα το 1988 και είμαι απόφοιτος της Αμερικανικής Ακαδημίας. Αποφοίτησα σαν φυσιοθεραπευτής από το Manchester Metropolitan University και διατηρώ το δικό μου Φυσιοθεραπευτήριο στη Λάρνακα (Θεράπειον) από το 2015, είμαι παντρεμένος και έχω ένα κοριτσάκι 3 ετών».

 

Από ότι γνωρίζουμε θα τρέξετε στον Μαραθώνιο της Αθήνας;

«Ασχολούμαι με το τρέξιμο τα τελευταία 3 χρονιά και πήρα την απόφαση για καλό σκοπό να δοκιμάσω τα όρια μου στον ερχόμενο μαραθώνιο της Αθήνας».

Τρέχετε για ένα καλό σκοπό;

«Καταρχήν να αναφέρω ότι τρέχω εις μνήμη του γιου μου Λάμπρου που έφυγε το 2018 από ιατρική αμέλεια. Πήρα την ευκαιρία μέσα από αυτό τον Μαραθώνιο να δημιουργήσω ένα online funding, το οποίο τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα δοθούν στο Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου».

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://gogetfunding.com/athens-marathon-2022/

 

Ο λόγος που αποφασίσατε να τρέξετε για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου;

«Ο λόγος που συνεισφέρω στο Ίδρυμα εδώ και αρκετό καιρό μέσο διαφόρων εκδηλώσεων που γίνονται εις μνήμη του γιου μου είναι κυρίως ο σκοπός του συνδέσμου που στηρίζει οικονομικά παιδιά με χρόνιες παθήσεις. Επίσης η φιλική μου σχέση με δυο εξαίρετους ανθρώπους του συνδέσμου όπως ο κύριος Λάκης Αποστόλου και ο Βουλευτής Λάρνακας και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ανδρέας Αποστόλου».

 

Πότε θα διεξαχθεί ο εν λόγω Μαραθώνιος;

«Ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2022».

 

Πως νιώθετε που θα λάβετε μέρος και θα προσφέρετε;

«Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω εις μνήμη του γιου μου. Θεωρώ αυτή την ευκαιρία όπως και κάθε άλλη εκδήλωση ως το καλύτερο μνημόσυνο γι’ αυτόν και μέσον αυτής της ευκαιρίας, θα μαζευτούν και κάποια λεφτά για ένα καλό σκοπό. Ακολουθώντας πάντα και τα λόγια του κυρίου Λάκη Αποστόλου δεν έχει σημασία το πως και πόσα θα προσφέρουμε απλά να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο και κυρίως τα μικρά παιδιά το ποσό σημαντική είναι η προσφορά».

Και τέλος έχετε να πείτε κάτι στον κόσμο γι’ αυτό τον Μαραθώνιο;

«Καλώ τον κόσμο να με στηρίξει σε αυτή μου την προσπάθεια όλοι μαζί να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

Send this to a friend