Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Το μπάτζετ των 400.000 ευρώ, οι επαφές με Γάλλους επενδυτές και τα τρία ονόματα στη λίστα για το θέμα προπονητή
Το μπάτζετ των 400.000 ευρώ, οι επαφές με Γάλλους επενδυτές και τα τρία ονόματα στη λίστα για το θέμα προπονητή

Το μπάτζετ των 400.000 ευρώ, οι επαφές με Γάλλους επενδυτές και τα τρία ονόματα στη λίστα για το θέμα προπονητή

Γύρισε σελίδα ο Ερμής με τον Κωνσταντίνο Πίττα και τους συνεργάτες του να είναι αυτοί που έχουν αναλάβει για να οδηγήσουν το καράβι της ομάδας της Αραδίππου.

Ο κ. Πίττας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή News Room της Digital Tv και αποκάλυψε ότι ο Ερμής είναι σε προχωρημένες επαφές με Γάλλους επενδυτές οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να εμπλακούν στα της ομάδας.

Έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές και πήραν κάποια έγγραφα με το πλάνο της ομάδας και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες αν θα επενδύσουν ή όχι στους «φτεροπόδαρους».

Τη δεδομένη στιγμή το μπάτζετ είναι περίπου 400.000 ευρώ και αν έρθουν επενδυτές θα αυξηθεί. Απόψε θα γίνει νέα συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και δεν αποκλείεται να παρθεί απόφαση για το θέμα προπονητή.

Στη λίστα υπάρχουν τρεις προπονητές με την πιθανότητα να είναι Κύπριος ο κόουτς που θα συμφωνήσει να έχει να είναι αυξημένες.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend