Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Πίττας: “Υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές” (η άνοδος και ο νέος προπονητής)
Πίττας: “Υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές” (η άνοδος και ο νέος προπονητής)

Πίττας: “Υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές” (η άνοδος και ο νέος προπονητής)

Ο νέος πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Κωνσταντίνος Πίττας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαίρη Ταραλίδη.

Αναλυτικά:

Για την σύσταση Εταιρείας: «Πάμε για εταιρεία, υπάρχει ενδιαφέρον και από επενδυτές. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχει καιρό που κάνουμε συναντήσεις».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι να κάνουμε έναν καλό προϋπολογισμό, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να φέρουμε τον κόσμο κοντά και να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία».

Για τους επενδυτές: «Κάνουμε συνεχώς συναντήσεις, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Είναι μία νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Λούκα Φανιέρου. Παίρνουμε καλά μηνύματα από τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα πως θα είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια».

Για το θέμα προπονητή: «Μελετούμε αρκετά ονόματα, κάναμε μία λίστα χθες το βράδυ. Έχουμε και τον κύριο Λίτρα, τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Είναι πολύ έμπειρος και τον εμπιστευόμαστε πλήρως. Αν και θέλαμε να δουλέψουμε με Κύπριο προπονητή, ίσως να έχουμε έκπληξη με τις γνωριμίες του και να έχουμε καλό όνομα από το εξωτερικό».

Για το μεταγραφικό: «Έχουμε κάνει κρούση σε κάποιους ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν που θέλουμε να κρατήσουμε. Το παζάρι είναι μεγάλο, όμως σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή μας που έχει κάνει το πλάνο του, θα ξεκινήσουμε να στελεχώνουμε την ομάδα».

Send this to a friend