Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Δεν έχει εξευρεθεί δότης μυελού των οστών για τον Λούκα-Συνεχίζονται οι εισφορές για τη μετάβαση του στην Γερμανία
Δεν έχει εξευρεθεί δότης μυελού των οστών για τον Λούκα-Συνεχίζονται οι εισφορές για τη μετάβαση του στην Γερμανία

Δεν έχει εξευρεθεί δότης μυελού των οστών για τον Λούκα-Συνεχίζονται οι εισφορές για τη μετάβαση του στην Γερμανία

Με αμείωτο ρυθμό και με πίστη μέχρι να εξευρεθεί δότης μυελού των οστών συνεχίζεται η εξεύρεση συμβατού δότη για τον μικρό Λούκα Σταύρου, ο οποίος για δεύτερη φορά παλεύει με την λευχαιμία. Παρ’ όλη την ανταπόκριση του κοινού και την αγάπη που δείχνουν καθημερινά προς το πρόσωπο του, εντούτοις δεν έχει βρεθεί δότης μυελού των οστών κι’ έτσι ο μικρούλης πολύ σύντομα θα μεταφερθεί στην Γερμανία.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες ο 8χρονος Λούκας Σταύρου από την Πάφο, ζητά την βοήθεια όλων ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό για την θεραπεία του. Η κάθε εισφορά είναι σημαντική για τον αγώνα του μικρού μαχητή γι’ αυτό έχει ανοιχθεί και λογαριασμός στην Hellenic Bank:

Iban: CY70 0050 0595 0005 9510 7692 8602. Swift code: HEBACY2N.

Σύμφωνα τον πατέρα του Λούκα, Ανδρέα Σταύρου, η οικογένεια ευελπιστεί ότι στην Γερμανία «σίγουρα θα βρεθεί δότης επειδή έχουν πρόσβαση με όλες τις τράπεζες δοτών» διαψεύδοντας παράλληλα ότι έχει βρεθεί δότης για τον μικρό μαχητή.

Παράλληλα, να επισημανθεί ότι την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί πορεία μοτοσικλετιστών στον Λιμανάκι Πάφου με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την μετάβαση των γονιών του μικρού μαχητή στην Γερμανία.

Πηγή: coffeevibesmagazine.com

Send this to a friend