Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο Κύπριος στο ΗΒ: «Θα μας λείψει πολύ…»
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο Κύπριος στο ΗΒ: «Θα μας λείψει πολύ…»

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο Κύπριος στο ΗΒ: «Θα μας λείψει πολύ…»

Απεβίωσε ο Κύπριος Κρις Στερακίδης, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Σε ανακοίνωση η οικογένεια αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και παππού, Chris Sterakides, που απεβίωσε στις 18 Μαΐου 2021. Ο Κρις αφήνει πίσω τη σύζυγο του Τίνα, τα παιδιά του Josephine και Jimmy, τη θετή του κόρη Στεφανία και τις 5 εγγονές του. Ο Chris γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1962 και μεγάλωσε στο Λονδίνο.

Ήταν ένας εξαιρετικά εργατικός και στοργικός άνθρωπος με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην οικογένεια και τους φίλους του και αγαπήθηκε από όλους όσοι τον ήξεραν. Είχε έναν ισχυρό χαρακτήρα και ποτέ δεν τα παράτησε, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη του με τον Καρκίνο (Multiple Myeloma) μετά από 5,5 χρόνια. Ήταν τελειομανής και ότι έκανε, το έκανε με υπερηφάνεια και ενεργητικότητα. Θα μας λείψει πολύ. Η κηδεία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. Λόγω των περιορισμών COVID-19, ο χώρος στην Εκκλησία των Δώδεκα Αποστόλων, Brunswick Rd,Hatfield AL9 6NG είναι περιορισμένος και είμαστε σε πλήρη χωρητικότητα.

Καλωσορίζουμε όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής, να παρευρεθούν στο κοιμητήριο του New Southgate στη 13:00μμ.

Για όσους επιθυμούν να κάνουν δωρεά, έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα Just Giving για να συγκεντρώσουμε χρήματα για το Myeloma UK (www.justgiving.com/fundraising/chris-sterakides)».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Send this to a friend