Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο λαός δεν θα μας απογοητεύσει
Ο λαός δεν θα μας απογοητεύσει

Ο λαός δεν θα μας απογοητεύσει

Παναγιώτης Τουλούρας

Υποψήφιος βουλευτής ΔΗΠΑ Λάρνακας

 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, λίγο πριν την ώρα της κάλπης, στο σημείο όπου ο αυστηρός κριτής των πάντων, ο λαός, θα αποφασίσει.

Καταρχήν θεωρώ πολύ σημαντικό και τιμητικό το γεγονός ότι συμμετέχω στην μεγάλη προσπάθεια της ΔΗΠΑ. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αξιόλογους ανθρώπους, συνειδητοποιημένους, με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και απόψεις. Νιώθω ότι η ΔΗΠΑ επιχειρεί κάτι νέο, κάτι που χρειάζεται η κοινωνία και γι αυτό το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών είναι πολύ σημαντικό. Σε συνθήκες πανδημίας, με τους γνωστούς περιορισμούς, καταβάλουμε προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας. Κυρίως για να τους ακούσουμε αλλά και έντιμα να τους προτείνουμε λύσεις και να τους υποβάλουμε προτάσεις.

Πιστεύω ότι γενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λάρνακα είναι η έλλειψη του απαιτούμενου σεβασμού των κατοίκων της επαρχίας από το κράτος και τις κυβερνητικές υπηρεσίες.  Καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα  και από τις εμπειρίες που είχα ιδιαίτερα  τις τελευταίες μέρες. Η Λάρνακα δεν είναι ο «σκουπιδότοπος» της Κύπρου. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για να επανατοποθετήσουμε τη σχέση του κράτους απέναντι στους πολίτες της επαρχίας μας. Η Λάρνακα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα παγκόσμιο κέντρο innovative, software και start up εταιρειών. Η φιλοσοφία είναι να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο μοντέλο με το οποίο η Κύπρος να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στο παγκόσμιο, ανοίγοντας νέες  θεσεις εργασίας και πραγματικές  ευκαιρίες για επιχειρηματική δράση.

Η Λάρνακα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μια εύρωστη οικονομία με ξένο χρήμα που θα στηρίξει το κοινωνικό κράτος προς όφελος της κοινωνίας και κυρίως των χαμηλοσυνταξιούχων, των ευπαθών ομάδων και  όσων έχουν πραγματική ανάγκη. Στόχος είναι οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ενεργοί στο εργατικό δυναμικό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με στροφή προς την τεχνολογία και την προσέλκυση επενδύσεων σε αυτό τον τομέα.

Έχουμε μπροστά μας, ως νέο κόμμα, μόλις μερικές μέρες για να εργαστούμε σκληρά  και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Σεμνά και  με απόλυτο σεβασμό στους φίλους ψηφοφόρους της πόλης και της επαρχίας μας, πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσουν.

 

 

Send this to a friend