Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ «Τρένο» ο Εθνικός, τέταρτη σερί νίκη και εκτός ζώνης υποβιβασμού (video)
«Τρένο» ο Εθνικός, τέταρτη σερί νίκη και εκτός ζώνης υποβιβασμού (video)

«Τρένο» ο Εθνικός, τέταρτη σερί νίκη και εκτός ζώνης υποβιβασμού (video)

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εθνικός Άχνας μέσα στο «Αμμόχωστος» όπου επικράτησε 2-1 του Ερμή και κατάφερε να ξεπεράσει τη Νέα Σαλαμίνα στο βαθμολογικό πίνακα και να βρεθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Ο Ερμής αν και προηγήθηκε μόλις στο 15΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουσιά οι «φτεροπόδαροι» δεν ήταν ουσιαστικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία και γενικά δεν εί0χαν την απόδοση που θα ήθελαν για ένα τόσο απαιτητικό ματς.

Ο Εθνικός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή με γκολ που σημείωσαν οι Ουαλί (21΄) και Μαΐντεβατς (33΄). Μέχρι το τέλος κράτησε το 2-1 και έφθασε στην τέταρτη σερί νίκη, πήγε στο +5 από τον Ερμή και είναι στο +2 από τη Νέα Σαλαμίνα που έπεσε πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Χολτ στο 81΄.

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ (46΄Φιρινίδης) Καραγκούνης (40΄Κοβάσεβιτς) Δημητρίου, Μέιρα, Ρουσιάς, Ντίας, Σάντο (63΄Φόλμπρεχτ) Βάλμπορτ, Γκάταριτς, Χολτ, Κυριακίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Ουαλί (90+3΄Κυπριανού) Περατικός, Ντεϊβίσον, Ντόλεζαλ (55΄Παπαγεωργίου) Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Χριστοφή, Ταράσοφς, Μάιντεβατς (73’Μιγκελίτο).

Send this to a friend