Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Καραγιάννης: «Δεν έχει συζητηθεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, είναι πρόωρο»
Καραγιάννης: «Δεν έχει συζητηθεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, είναι πρόωρο»

Καραγιάννης: «Δεν έχει συζητηθεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, είναι πρόωρο»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και Μικροβιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας του υπουργείου Υγείας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης και χαρακτήρισε πρόωρο να συζητάμε το θέμα επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, ενώ τόνισε ότι πρώτα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα στις άλλες χώρες, ενώ εξήγησε ότι δεν υπάρχει προς το παρών τέτοιο αίτημα.

Όσα είπε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης:

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου: «Δεν έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής το θέμα αυτό. Θεωρώ ότι είναι λίγο πρόωρο ακόμα. Πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα από τα πειράματα που κάνουν άλλες χώρες. Πρέπει επίσης να υπάρξει αίτημα, πρώτα από όλα το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί. Ο επόμενος κύκλος χαλαρώσεων αναμένεται να γίνει γύρω στις 16 Απριλίου. Δεν συζητάμε τίποτα γιατί δεν μας ζητήθηκε. Αν μας ζητηθεί θα εκφράσουμε άποψη».

Για το τι τον προβληματίζει: «Αντιλαμβάνεστε ότι ένα 30% θα είναι ίσως και 4-5 χιλιάδες κόσμου σε ένα μεγάλο γήπεδο. Θα υπάρξει συνωστισμός στις εισόδους και στις εξόδους εάν δεν τηρούνται τα μέτρα και επίσης στους πανηγυρισμούς. Να έρθει το αίτημα και θα το δούμε».

Αν μπορούν να επαναλειτουργήσουν τα γήπεδα φούτσαλ: «Δεν συζητήσαμε εμείς κάτι τέτοιο, αυτό είναι θέμα των τεχνικών επιτροπών».

Για τα γυμναστήρια: «Έχουμε πει ότι θα μπορούσε να αυξηθεί ο αριθμός, όμως εξαρτάται από τους χώρους των γυμναστηρίων και το τι εμβαδόν θα χρειάζεται ο κάθε αθλούμενος. Είναι κάτι που εισηγηθήκαμε».

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend