Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τιμητική μνεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το ACI Europe
Τιμητική μνεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το ACI Europe

Τιμητική μνεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το ACI Europe

Τιμητική μνεία στην κατηγορία αεροδρομίων που εξυπηρετούν από 5 έως 10 εκατομμύρια επιβάτες απέσπασε το αεροδρόμιο Λάρνακας, στο πλαίσιο των βραβείων «Καλύτερα Αεροδρόμια στην Ευρώπη» από το ACI Europe.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «η μνεία στο αεροδρόμιο Λάρνακας δόθηκε στο πλαίσιο του 30ου συνεδρίου του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων Ευρώπης (Airports Council International – ACI Europe), ενώ τα αεροδρόμια αξιολογήθηκαν για τις επιδόσεις, την ευελιξία και τα αποτελέσματά τους σε ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων όπως αυτό διαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, Ελένη Καλογήρου, ανέφερε ότι «έχει εξαιρετική σημασία το γεγονός ότι διεθνείς φορείς με κύρος τοποθετούν το αεροδρόμιο Λάρνακας ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης. Μια τέτοια διάκριση αποκτά άλλη βαρύτητα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα».

Πρόσθεσε ότι «πρόκειται για ένα επίτευγμα που όχι μόνο αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, αλλά παράλληλα αντανακλά στο διεθνές περιβάλλον την προσήλωσή μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των επιβατών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «πρόσφατα τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, απέσπασαν και τη Διαπίστευση Υγείας Αεροδρομίου από το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI World). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αξιολογεί τα υγειονομικά μέτρα και τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στα αεροδρόμια, ιδιαίτερα μετά την πανδημία του Covid-19».

Send this to a friend