Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Με στόχο το “διπλό” (πιθανή ενδεκάδα)
Με στόχο το “διπλό” (πιθανή ενδεκάδα)

Με στόχο το “διπλό” (πιθανή ενδεκάδα)

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/2) την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα, παιχνίδι που είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά για την εξάδα, ωστόσο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης  στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το παιχνίδι κυπέλλου, της Τετάρτης με την Ανόρθωση. 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην εντεκάδα του των ερυθρολεύκων, έτσι ώστε να προφυλαχτούν  και να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες με αρκετά λεπτά, για τον σημαντικό αγώνα κυπέλλου.

Εκτός αποστολής σίγουρα είναι οι Φουστάρ και Βεσελόφσκι, όλοι άλλοι είναι στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού.

Πιθανή εντεκάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι σε σύστημα 3-4-3 και με τον Κίσσα κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τριάδα τους Λαμπό, Χριστοφόρου και Ροντρίγκεζ.

Αριστερό μπακ χαφ θα είναι ο Κορέια, ενώ περισσότερες πιθανότητες για δεξί μπακ χαφ έχει ο Μπαραβίγκας, αλλά δεν αποκλείετεαι να επιλεχθεί και ο Σαν Ρομάν.

Στο χώρο του κέντρου θα κινείται ο Μαριάνοβιτς και ένας εκ των Κωστή ή Νουρ.

Προβάδισμα για τα άκρα της επίθεσης έχουν οι Τέφλερ και Ελουντού ενώ διεκδικούν θέση οι Μαουρίσιο με Σίπσον, οι οποίοι είχαν καλή παρουσία στα προηγούμενα παιχνίδια. Ενώ στην κορυφή θα είναι ο Κίνγκσλεϊ .

Η Νέα Σαλαμίνα ελπίζει στο καλύτερο αποτέλεσμα για να πάει την Τετάρτη στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, με την καλύτερη ψυχολογία για πρόκριση στους ημιτελικούς.

Send this to a friend