Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Τσουκαλάς και Παντελή έφεραν πιο κοντά στη σωτηρία την Καρμιώτισσα
Τσουκαλάς και Παντελή έφεραν πιο κοντά στη σωτηρία την Καρμιώτισσα

Τσουκαλάς και Παντελή έφεραν πιο κοντά στη σωτηρία την Καρμιώτισσα

Σημαντική νίκη για την Καρμιώτισσα η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 και έκανε άλμα παραμονής.

Στο πρώτο μέρος αν και η Νέα Σαλαμίνα πλησίασε με το καλημέρα στο γκολ, εν τέλει στο 4΄ ο Τσουκαλάς με σουτ άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Καρμιώτισσας. Οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα πίεσαν και προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα αλλά δεν τα κατάφεραν. Μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι το Σπυριδάκη στο 34΄.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές με τις αλλαγές που έκαναν είχαμε και πτώση του ρυθμού της αναμέτρησης. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Παντελή στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με την Καρμιώτισσα να παίρνει μία νίκη που την φέρνει πιο κοντά στη σωτηρία.

Για ένατο σερί ματς χωρίς νίκη η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας η οποία δοκιμάζει πράγματα με τον Χριστοδούλου να δίνει την ευκαιρία σήμερα στον νεαρό Σπυριδάκη που είχε θετική παρουσία.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ (60′ Φερνάντεθ), Μπεχαράνο, Καρλίτος, Κονέ, Παπαγεωργίου (46′ Μιγκελίτο), Σπυριδάκης (58′ Ντουρμισάι), Οφόρι (46′ Λέουκο), Ντιακιτέ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Θεοδώρου, Ρόσσι (57′ Κατσαντώνης), Γκραντινάρου, Κοβάσεβιτς, Ουεσλάτι, Ψύχας (57′ Αγγελή)

Send this to a friend