Home Uncategorized Πότε αρχίζει το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας 2019 – 2020
Πότε αρχίζει το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας 2019 – 2020

Πότε αρχίζει το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας 2019 – 2020

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη του για τη Σχολική Χρονιά 2019 – 2020, του οποίου τα  μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 29 Οκτωβρίου 2019.

Ο θεσμός του Ανοικτού Σχολείου λειτουργεί στην πόλη μας για 10η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητικού και Νεολαίας. Είναι πλέον ένας θεσμός που κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού της Λάρνακας.

Στόχο έχει την προώθηση της δια βίου μάθησης, την ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση, άθληση, ψυχαγωγία και εκπαίδευση σε παιδία, εφήβους και ενήλικες, την αξιοποίηση των σχολικών εγκαταστάσεων τις απογευματινές ώρες και την μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω των προγραμμάτων και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δημοτών.

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας τη φετινή Σχολική Χρονιά έχει εντάξει στο Πρόγραμμα του καινούργιες και πρωτοποριακές δραστηριότατες, οι οποίες ευελπιστούν  να προσελκύσουν περισσότερους δημότες από όλα τα ηλικιακά φάσματα.

Οι δημότες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας αγκαλιάζουν πάντα με θέρμη το θεσμό αυτό και το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό, χρόνο με το χρόνο, δημιουργούνται περισσότερες ομάδες.

Περίπου 50 διαφορετικές δραστηριότητες προσφέρονται και αναμένεται να δημιουργηθούν γύρω στις 110 ομάδες.

Προσφέρονται δραστηριότητες όπως Ζωγραφική, Yoga, Τα Βότανα στη ζωή μας, διάφορες γλώσσες, Κυκλική Γυμναστική, Beach Tennis, Θέατρο, Pilates, Ξιφασκία, Ρομποτική, Ποδηλασία, Φωτογραφία, Κεραμική, Hip – Hop, Σεμινάρια για τα «Τα μυστικά της μακροζωίας», Μπαλέτο και άλλα. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και ολοκληρώνονται στις 13 Οκτωβρίου 2019.

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους συμβάλλουν στην εδραίωση και επιτυχία του θεσμού του Ανοικτού Σχολείου στη Λάρνακα, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητικού και Νεολαίος, τη Σχολική Εφορία Λάρνακας, τις Διευθύνσεις των σχολείων που φιλοξενούν τα μαθήματα του Ανοικτού Σχολείου.

Ιδιαίτερες  ευχαριστίες σε όλους τους δημότες που αγκάλιασαν το θεσμό αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη Δρ. Γιάννα Νικολάου, Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα: 24816560, 99817979, και  στο website του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας,  www.asdlarnakas.com

 

 

Send this to a friend