Home ΛΑΡΝΑΚΑ Και αύριο καμίνι – Σταδιακή πτώση θερμοκρασίας
Και αύριο καμίνι – Σταδιακή πτώση θερμοκρασίας

Και αύριο καμίνι – Σταδιακή πτώση θερμοκρασίας

Θερμή αέρια μάζα συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Την Τετάρτη ο υδράργυρος θα ακουμπήσει τους 40, ενώ πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη. Αναλυτικά ο καιρός μέχρι το Σάββατο:
Το απόγευμα της Τρίτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το βράδυ πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη τοπικά ή και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο την Παρασκευή και το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: philenews

Send this to a friend