Home ΕΞΟΔΟΣ Οι 3 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Γενάρη στη Λάρνακα
Οι 3 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Γενάρη στη Λάρνακα

Οι 3 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Γενάρη στη Λάρνακα

Αγαπάμε τις νέες αφίξεις αφού αυξάνουν τις επιλογές μας για έξοδο, ποτό και φαγητό.

Pizzeria 485 για ναπολιτάνικη πίτσα

Η νέα άφιξη της Λάρνακας φτιάχνει αυθεντικές ιταλικές πίτσες, πληθωρικές στη γεύση, και βρίσκεται στην στοά Q City Centre.

Πίτσες φτιγμένες με την ιταλική τεχνοτροπία και ταμπεραμέντο που ανταποκρίνονται στις γευστικές σου προτιμήσεις.

Μία πλούσια γκάμα των κλασικών ειδών πίτσας αλλά και πιο εναλλακτικές μορφές όπως την πίτσα με προσούτο.

Και για τους γλυκατζήδες το Dolce είναι αυτό που θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας.  Καλτσόνε με γέμιση σοκολάτας…

 

Το μοντέρνο all day bar-restaurant Joy Downtown

Το Joy Downtown είναι το νέο all day bar-restaurant που πλέον ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από το πρωί για να προσφέρει χαρά μέσα από τον καφέ, την ποικιλία από fusion μεσογειακή κουζίνα αλλά και μέσα από τη jazz, chill μουσική που συνοδεύει τα διάφορα ποτά και cocktails που έχει δημιουργήσει για τους θαμώνες του.

Διακοσμημένο σε μαύρους τόνους και elegant ατμόσφαιρα με αγγέλους της αναγέννησης που αγκαλιάζουν το χώρο.

Το Joy Downtown ήρθε για να υποσχεθεί το νέο χώρο, όπου όλοι θα μπορούν να ζήσουν και να μιλήσουν για τις ευχάριστες στιγμές τους στο κέντρο της πόλης.”

 

Το νέο Mikel της Λάρνακας

Εδώ και λίγες μέρες η Λάρνακα απέκτησε και δεύτερο Mikel Coffee το οποίο κέρδισε με το καλημέρα τις εντυπώσεις αλλά και τις προτιμήσεις του κοινού της πόλης μας και όχι μόνο.

Μετά τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην οδό Λόρδου Βύρωνος 26, στην Πλατεία Παλλάς στη Λάρνακα, η δημοφιλής αλυσίδα καφέ Mikel, άνοιξε το 2ο κατάστημα στην πόλη του Ζήνωνα στην περιοχή Στρατηγού Τιμάγια, ακριβώς απέναντι από την Alpha Bank.

Αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα είναι ο άνετος και κομψός εσωτερικός του χώρος που σε ηρεμεί για κουβέντα, για παρέα ακόμα και για διάβασμα.

Όσον αφορά την ποιότητα του καφέ, αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία και όπως έχουμε πληροφορηθεί σε λίγες μέρες έρχεται και νέο μενού που θα περιέχει ασυναγώνιστο english breakfast και επιλογές για γλυκά που θα καταπλήξουν το κοινό.

 

 

Send this to a friend