Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Στη Μονάδα εντατικής παρακολούθησης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται από χθες διασωληνωμένος 19χρονος ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση από ποδήλατο. Ο 19χρονος στις 3 παρά δέκα χθες το απόγευμα, ποδηλατούσε μαζί με 17χρονο στην οδό Βενιζέλου στην Ορμήδεια. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 19χρονος έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από το ποδήλατο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι. Η κατάσταση του ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση του κρίνεται ως πολύ σοβαρή.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για μια άρτια διοργάνωση του 1ουRadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 του μηνός. Ήδη λήφθηκε απόφαση από το αρμόδιο Υπουργείο και το Τμήμα Δημοσίων Έργων για τις τροχαίες διευθετήσεις ώστε η διαδρομή των μαραθωνοδρόμων να είναι ασφαλής. Έτσι από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι της 2μμ, από την από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μέχρι το κτίριο της πρώην Οθωμανικής Τράπεζας οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση. Κλειστή θα είναι η οδός Πιαλέ Πασιά, και η λωρίδα κυκλοφορίας προς Λάρνακα της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, και κατά μήκος της διαδρομής από τον κυκλικό κόμβο Μακένζι μέσω της Λεωφόρου Αρτέμιδος. Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για ομαλή και ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παρακείμενων δρόμων. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων με ανακοίνωση που εξέδωσε, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του Μραθωνίου θα υπάρχει στην ιστοσελίδα «www.traffic4cyprus.org.cy».

Στο μεταξύ από σήμερα λειτουργεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Γραφείο Εγγραφής και Παραλαβής για τον 1οRadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Όσοι αποτείνονται θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παραλάβουν την μπλούζα με τον μοναδικό αριθμό κάθε μαραθωνοδρόμου. Αύριο Πέμπτη, στο Γραφείο Εγγραφής και Παραλαβής θα μεταβεί και ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας για να παραλάβει τη φανέλα με τον αριθμό 1.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Μάλλουρα διοργανώνει θεατρική παράσταση με το έργο « Ως πολλάτε αρκοντήναμεν». Το έργο έχει γράψει ο Μιχάλης Πιτσιλλίδης και παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία-διασκευή της Αιμιλίας Άσπρου. Η παράσταση αρχίζει στις 8μ.μ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Γυμνασίου Αθηένου. Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση Ένωσης Δήμων Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, θα παρευρεθεί στις 11πμ, ο Δήμαρχος Λάρνακας και Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Ανδρέας Βύρας.

Στο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας, στις 5:30μμ θα συνεδριάσει η Επιτροπή Προσφορών και στις 6μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέδρια της Διαχειριστικής Επιτροπής

Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

 

 

Send this to a friend