Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα είπαν τετ α τετ Νικόλας Παπαδόπουλος και Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε γνωστό μπαράκι της Λάρνακας!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα είπαν τετ α τετ Νικόλας Παπαδόπουλος και Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε γνωστό μπαράκι της Λάρνακας!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα είπαν τετ α τετ Νικόλας Παπαδόπουλος και Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε γνωστό μπαράκι της Λάρνακας!!!

Στο γνωστό μπαράκι της Λάρνακας Βolivar House θεάθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος όπως είναι γνωστό θα κατέλθει ως Υποψήφιος στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές τον προσεχή Φεβρουάριο.

Ο κ.Παπαδόπουλος συνέφαγε και διασκέδασε με αρκετά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος (Γιώργος Προκοπίου, Ζαχαρίας Κουλίας) αλλά και με «δυνατά» χαρτιά του επιτελείου του. Παρών στο τραπέζι ήταν και η Ελένη Θεοχάρους αλλά και πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος οι οποίοι στηρίζουν Νικόλα ενόψει εκλογών.

Όπως μας έχουν ενημερώσει όμως, σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια της νύχτας εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί και η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου η οποία θα είναι και η επικεφαλής του επιτελείου του Σταύρου Μαλά (Υποψήφιος του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές Εκλογές).

Οι πλείστοι από εσάς θα νομίζετε ότι δεν είπαν ούτε «Καλησπέρα». Και όμως κάνετε μεγάλο λάθος. Με το που μπήκε στο νυχτερινό μαγαζί η κ.Χαραλαμπίδου χαιρέτισε ένα-ένα όλο το τραπέζι που βρισκόταν ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Μάλιστα οι δυο τους τα είπαν και στη συνέχεια για αρκετή ώρα στο τραπέζι της Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Μπορεί να «σκοτώνονται» στα ΜΜΕ, αλλά όπως μας ενημέρωσε άνθρωπος της στήλης, έξω από την αρένα όλοι είναι φίλοι και μάλιστα πολύ καλοί, όπως μας άφησε να εννοηθεί…

Send this to a friend