Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Aπίστευτη χλιδή στο λιμάνι Λάρνακας: Ένα μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης (pics-video)
Aπίστευτη χλιδή στο λιμάνι Λάρνακας: Ένα μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης (pics-video)

Aπίστευτη χλιδή στο λιμάνι Λάρνακας: Ένα μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης (pics-video)

Το Radisson Blu ανοίγει τον Μάρτιο του 2018 με σουίτες, συνεδριακό κι εμπορικό κέντρο, εστιατόρια και υπηρεσίες medical spa.

Ένα κτίριο, πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα, αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο τρίμηνο του 2018 στην περιοχή του κυκλικού κόμβου του λιμανιού Λάρνακας. Ένα έργο που σηματοδοτεί ουσιαστικά μια νέα εποχή για την περιοχή του λιμανιού της πόλης. Το Radisson Blu δεν θα είναι ένα απλό πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά θα διαθέτει σύγχρονο συνεδριακό κέντρο, εμπορικό κέντρο στο ισόγειο, θα παρέχει υπηρεσίες medical spa (υπηρεσίες υγείας κι ευεξίας), ενώ θα διαθέτει και χώρο στάθμευσης για περίπου 300 αυτοκίνητα! Ένα κτίριο που παρόμοιο του δεν υπάρχει σήμερα στην Κύπρο και με τη λειτουργία του αναμένεται ότι θα εκτοξεύσει την ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας.

Η λειτουργία του πολυτελούς Radisson Blu ήταν προγραμματισμένη τα Χριστούγεννα του 2017, ωστόσο έχει παρατηρηθεί μικρή καθυστέρηση στην πορεία των κατασκευαστικών εργασιών και πλέον οι υπεύθυνοι του έργου οριοθετούν την έναρξη της λειτουργίας του το πρώτο τρίμηνο του 2018, το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας για τις προοπτικές του τεράστιου αυτού έργου, που θα κοστίσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, ο διευθύνων σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας «SunnySeeker Hotels» Μάριος Πολυβίου είπε ότι ήδη αρκετοί ξένοι τουριστικοί πράκτορες έχουν επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να εντάξουν το Radisson Blu στα προγράμματά τους, ενώ την ίδια ώρα τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση διεθνών συνεδρίων, καθότι στον 16ο όροφο του κτιρίου ανεγείρεται ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο, χωρητικότητας 180-200 συνέδρων, με μεγάλους χώρους συσκέψεων.

Καταστήματα, εστιατόρια

Ο διευθύνων σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας «SunnySeeker Hotels» ανέφερε, επίσης, ότι το κτίριο θα διαθέτει μικρό εμπορικό κέντρο στο ισόγειο με 27 καταστήματα ξένων εταιρειών. Ήδη, όλα τα καταστήματα έχουν ενοικιαστεί. Περαιτέρω, στο ισόγειο θα λειτουργήσουν δύο εστιατόρια και μία καφετέρια, στο μεσοπάτωμα θα παρέχονται υπηρεσίες medical spa, ενώ στον 3ο και 4ο όροφο θα λειτουργεί χώρος στάθμευσης για περίπου 300 αυτοκίνητα. Από τον 5ο μέχρι και τον 15ο όροφο το κτίριο θα λειτουργεί ως ξενοδοχείο, δυναμικότητας 106 δωματίων και σουιτών. Ιδιοκτήτρια εταιρεία του έργου είναι η J. W. Pegasus.

Οι υπεύθυνοι του τεράστιου αυτού project εκτιμούν ότι με τη λειτουργία του Radisson Blu, ολόκληρη η περιοχή γύρω από το λιμάνι Λάρνακας, που σήμερα είναι υποβαθμισμένη, θ’ αποκτήσει μεγάλη αξία και θα ακολουθήσουν κι άλλες επενδύσεις.

Εκτός από το Radisson Blu, η εταιρεία SunnySeeker Hotels διαχειρίζεται στη Λάρνακα τα ξενοδοχεία Princess, Mikes Canarium (περιοχή Αγίου Λαζάρου) και Ciao Stelio (Μακένζι).

123

Βάσος Βάσου

 

Send this to a friend