Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: 45χρονος σάπισε στο ξύλο την συμβία του – Συγκλονίζει η περιγραφή του καβγά στο Δικαστήριο
ΟΡΟΚΛΙΝΗ: 45χρονος σάπισε στο ξύλο την συμβία του – Συγκλονίζει η περιγραφή του καβγά στο Δικαστήριο

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: 45χρονος σάπισε στο ξύλο την συμβία του – Συγκλονίζει η περιγραφή του καβγά στο Δικαστήριο

Ο 45χρονος δράστης, φαίνεται να πλήρωσε ακριβά την πράξη του, αφού το Δικαστήριο του επέβαλε 30 ημέρες φυλακή.

Την Τρίτη 28/3, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σε 30 ημέρες φυλάκιση, 45χρονο Ρουμάνο, μόνιμο κάτοικο Ορόκλινης, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αφού έχασε την ψυχραιμία του σε καβγά που είχε με την συμπατριώτισσα συμβία του και την σάπισε στο ξύλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», ο καβγάς εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι, το οποίο μετά το συμβάν έχει χωρίσει οριστικά.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, αρχικά οι δύο πλευρές λογομάχησαν για κάποιο προσωπικό τους ζήτημα. Σε κάποια στιγμή όμως, ο κατηγορούμενος έφθασε στα άκρα και η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Ο 45χρονος, άρπαξε από τα μαλλιά την συμβία του, την έριξε κάτω και άρχισε να της κτυπά βάναυσα το κεφάλι στο πάτωμα, την ίδια ώρα, την κλοτσούσε και την χτυπούσε με τα χέρια του σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Η γυναίκα, κατάφερε να ξεφύγει από τον 45χρονο και βρήκε καταφύγιο σε ένα παγκάκι στην περιοχή, γεμάτη μώλωπες, εκχυμώσεις και άλλα τραύματα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, περαστικός αντιλήφθηκε την άθλια κατάσταση στην οποία ήταν η γυναίκα, ειδοποίησε την Αστυνομία της Ορόκλινης, η οποία βρέθηκε επιτόπου και την μετέφερε στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, το Δικαστήριο, έλαβε ως μετριαστικούς παράγοντες για την επιβολή ποινής στον κατηγορούμενο, την άμεση παραδοχή του και την συνεργασία με την Αστυνομία, αλλά και τη μεταμέλεια που εξέφρασε ενώπιον του δικαστηρίου. Επίσης λήφθηκε υπόψη το λευκό ποινικό μητρώο του 45χρονου.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend