Home ΕΞΟΔΟΣ Το Stories Day & Night υποδέχεται την Miss Saxo για να δώσει μια διαφορετική νότα στο βράδυ σας
Το Stories Day & Night υποδέχεται την Miss Saxo για να δώσει μια διαφορετική νότα στο βράδυ σας

Το Stories Day & Night υποδέχεται την Miss Saxo για να δώσει μια διαφορετική νότα στο βράδυ σας

Ετοιμαστείτε για μιά μοναδική βραδιά γεμάτη με τους μελωδικούς ρυθμούς του Σαξοφώνου με την απίθανη Βάγια Καλαντζή. Αυτή την Παρασκευή 24 Μαρτίου, η Βαγια Καλαντζή έρχεται κατευθείαν από τα Αθηναικά clubs θα μας μαγέψει με funky , soul , jazz ακούσματα . 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 24400307.

Λίγα λόγια για την Βάγια Καλαντζή:

H Βάγια Καλαντζή (aka Miss Saxo Vaya) γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει Ελληνοβραζιλιάνικη υπηκοότητα.

Έχοντας σπουδες στη μουσική, θέατρο και χορό συμμετειχε με το σαξόφωνο σε κλασικές και σύγχρονες ορχήστρες. Τα τελευταία χρόνια, ως σαξοφωνίστα, συνεργάζεται με μια σειρά καθιερωμένων DJ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως και με διάσημους τραγουδιστές, κάνοντας live εμφανίσεις σε Clubs, μουσικές σκηνές και private parties.

-To 2014-2015 εκανε περιοδεία σε όλη την Γερμανία παιζοντας με διάσημους dj για το Γερμανικό MTV

-Το 2015-2016 συνεργάστηκε με τον Αντωνη Ρεμο στην σκηνη του “Διογενης Στουντιο”.

Η Συνεργασία τους συνεχίζεται με guest εμφανίσεις.

-Το 2016-2017 κάνει το open act performance το ΦΩΣ, στην Ιερα οδό, οπου τραγουδούν οι Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή.

Πριν μερικά χρόνια εισήλθε στο χώρο της στιχουργικής κάνοντας συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές (Άννα Βίσση- αλήτισσα Ψυχή, το τάβλι, Αντώνης Ρέμος- Είναι Στιγμές- Να μ΄αγαπάς, Σάκης Ρουβάς-Αγάπησέ με, κ.α, Έλενα Παπαρίζου- Δεν αλλάζω, Tamta-Σ αγαπάω, Κώστας Μαρτάκης- Ένταση, Μαρία- Έλενα Κυριακού- Δυο Εγωισμοί) και πολλά άλλα με αξιόλογους ερμηνευτές καθως και μουσικοσυνθετες (Jeljko Joksimovic, Κυριάκος Παπαδόπουλος , Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιάννης Κυφωνίδης) με στιχους που εγιναν επιτυχια.

Ως ηθοποιός η Βάγια εχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης (Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Εβελίνα Παπούλια, Άκης Σακελλαρίου, Τάκης Ζαχαράτος και πολλους άλλους ).

Υπηρξε αρθρογράφος για διάφορα περιοδικά και εφημερίδες και εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αθήνα, Λουτράκι και Κόρινθο.

 

Send this to a friend