Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χριστούγεννα χωρίς «Παραμυθουπόλεις» γίνεται;
Χριστούγεννα χωρίς «Παραμυθουπόλεις» γίνεται;

Χριστούγεννα χωρίς «Παραμυθουπόλεις» γίνεται;

Τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα κάθε χρόνο με Αϊ Βασίληδες, ξύλινα σπιτάκια γεμάτα λιχουδιές, ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς, συναυλίες, καρουζέλ και χριστουγεννιάτικους τροχούς.

Αν κι εσύ είσαι christmas lover και θέλεις να περάσεις τα Χριστούγεννά σου σε κλίμα γιορτινό που να μπορεί να σου προσφέρει όλα τα πιο πάνω, μάθε πως όλα αυτά μπορούν να σου τα προσφέρουν μόνο οι Χριστουγεννιάτικες Παραμυθουπόλεις που στήνονται σε διάφορες γωνιές του νησιού.

Κι επειδή η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε ήδη, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλους τους χώρους και τρόπους έτσι ώστε να τα γιορτάσετε, αν θέλετε, με έναν τρόπο λίγο πιο μαγικό και ατμοσφαιρικό.

Εννοείται πως οι Παραμυθούπολεις αποτελούν για μικρούς και μεγάλους το απόλυτο «place to be».

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη στη Λευκωσία

Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη της πρωτεύουσας, άνοιξε ήδη τις πόρτες της και μάς περιμένει.

Για όσους δεν γνωρίζουν, βρίσκεται και φέτος στο Δήμο Στροβόλου και συγκεκριμένα στα φώτα απέναντι από την πρώην υπεραγορά Ορφανίδη.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, στο καρουζέλ, στο χριστουγεννιάτικο τροχό των 40 μέτρων, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έφτασαν από το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας.

Εκτός απ’ τα παιχνίδια, στην παραμυθούπολη θα βρίσκονται επίσης μάγοι, ξυλοπόδαροι, καθώς και συναυλίες από γνωστούς Κύπριους και Ελλαδίτες καλλιτέχνες.

Για να δεις όλες τις συναυλίες της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθούπολης, πάτησε ΕΔΩ.

Λεωφόρος Χριστουγέννων στη λεωφόρο Μακαρίου (Λευκωσία)

Με κλίμα γιορτινό και χαρούμενο για μικρούς και μεγάλους, το δίκτυο εθελοντών Λευκωσιάζω, σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, διοργανώνουν και φέτος τη Λεωφόρο Χριστουγέννων από τις 11 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου.

Έτσι, η λεωφόρος Μακαρίου στη Λευκωσία, μεταμορφώνεται ξανά σε μια όμορφη Λεωφόρο Χριστουγέννων.

Τα ξύλινα σπιτάκια επανατοποθετούνται στην κλειστή για τα αυτοκίνητα Λεωφόρο Μακαρίου, φιλοξενώντας και πάλι ποικίλες δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα προϊόντα, ενώ τη Λεωφόρο Χριστουγέννων πλαισιώνει και διανθίζει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με μουσική και χορό.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Galactica στη Λεμεσό

Από τις 2 μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου, ο πολυχώρος Galactica στη Λεμεσό δημιούργει ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, στο οποίο μπορούν να διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι.

Άγιοι Βασίληδες, face painting, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, συναυλίες, και κουκλοθέατρο, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα βρεις εκεί.

Η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι δωρεάν για όλους.

Θα υπάρχει επίσης μία σειρά από καθημερινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

Τηλέφωνο: 25 750666

«Christmas Wonder» στο Παραλίμνι

Το όμορφο Παραλίμνι, διοργανώνει και φέτος το χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Wonder», από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Παγοδρόμιο, λούνα-παρκ, τρενάκι, χριστουγεννιάτικη αγορά και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συναντήσουν εκεί οι επισκέπτες.

Στη φαντασμαγορική παραμυθούπολη θα βρεις επίσης μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις ΕΔΩ.

PLUS for XMAS

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Pavilion

Το διήμερο 16 και 18 Δεκεμβρίου, το Pavilion θα βάλει τα γιορτινά του και θα μετατραπεί για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Υπόσχεται στους παρευρισκόμενους χαρούμενες γιορτινές στιγμές για όλη την οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ.

Ark Pop-Up Shop στην παλιά Λεμεσό

Το Ark διοργανώνει κι αυτό το χειμώνα, ένα Pop-Up Shop για ολόκληρο το Δεκέμβρη και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Ο επισκέπτης θα είναι σε θέση να διαλέξει από μια μεγάλη επιλογή δώρων, που περιλαμβάνει χειροποίητα σαπούνια, τσάντες, παιχνίδια, κοσμήματα, έργα τέχνης, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στη Μαρίνα Λεμεσού

Η Μαρίνα Λεμεσού φέτος θα μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό. Ένα χωριό γεμάτο εκπλήξεις, χαμόγελα, δώρα, φαντασία και πάνω από όλα ένα χωριό γεμάτο ΑΓΑΠΗ. Θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού στις 18 Δεκεμβρίου από τις 10.00, μέχρι και τις 20.00.

«Χριστουγεννιάτικη Πλατεία» στη Σωτήρα

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Σωτήρας κορυφώνονται με τη «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία» την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, από τις 14.00, μέχρι τις 20.00.

Η πλατεία της Σωτήρας μετατρέπεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου οργανωμένα σύνολα σερβίρουν χριστουγεννιάτικα ποτά και εδέσματα, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με φουσκωτό, κουκλοθέατρο, παράσταση καραγκιόζη, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργό, παιδικούς ήρωες, Άγιο Βασίλη και άλλα πολλά.

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend