Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ο γνωστός σεφ Ανδρέας Καβάζης ετοίμασε για εσάς μια αυθεντική ιταλική μακαρονάδα
Ο γνωστός σεφ Ανδρέας Καβάζης ετοίμασε για εσάς μια αυθεντική ιταλική μακαρονάδα

Ο γνωστός σεφ Ανδρέας Καβάζης ετοίμασε για εσάς μια αυθεντική ιταλική μακαρονάδα

Ο γνωστός σεφ Ανδρέας Καβάζης άδραξε λοιπόν τον χρόνο του στο σπίτι με την υποχρεωτική καραντίνα και μας προτείνει να φτιάξουμε την αυθεντική ιταλική γκαρπονάρα δίνοντας τις οδηγίες του και φυσικά την συνταγή του.

Αναμέτρητες οι συνταγές του σεφ και όποιος έχει φάει από τα χρυσά του χέρια σίγουρα ξέρει περί τίνος γεύσεις πρόκειται.



Διαβάστε την συνταγή:

Ιταλική αυθεντική καρμπονάρα

ΥΛΙΚΑ:

250γρ. σπαγγέτι
3 κουταλιές κομμάτια πανσέτα καπνιστή ή μπέικον
2 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
1/3 κουταλάκι σκόρδο τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε κρύο τηγάνι και μέτρια εστία, ψήνετε το μπέικον μέχρι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε το τσιγάρισμα.
2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά αλ ντέντε.
3. Παράλληλα, σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αυγό, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
4. Προσθέτετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό από τα ζυμαρικά και ανακατεύετε αμέσως.
5. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι. Προσθέτετε το αυγό και ανακατεύετε αμέσως.
6. Συνεχίζετε το καλό ανακάτεμα και αν χρειαστεί βάζετε ακόμα λίγο νερό στα ζυμαρικά.

Ο Σεφ μας είναι έτοιμος να διαβάσει τα σχόλια και τις εισηγήσεις σας στα social media του καθώς και να δείτε τις συνταγές του:

Facebook: Andreas Kavazis

Instagram: andreaskavazis

Send this to a friend