Home ΠΡΟΣΩΠΑ Η σχολή Georgina’s Model Agency στη Λάρνακα γιορτάζει 30 χρόνια καριέρας
Η σχολή Georgina’s Model Agency στη Λάρνακα γιορτάζει 30 χρόνια καριέρας

Η σχολή Georgina’s Model Agency στη Λάρνακα γιορτάζει 30 χρόνια καριέρας

 

 

Της Ειρήνης Αντωνίου

Η μόδα είναι τέχνη και η σχολή μοντέλων της Τζιωρτζίνας Θεοδούλου στη Λάρνακα διδάσκει την  “τέχνη”  της μόδας στους μαθητές της, με κύριο στόχο την ανάδειξη νέων επαγγελματιών οι οποίοι θα ενταχθούν και θα απορροφηθούν από τη  βιομηχανία του modeling.

Οι σπουδαστές της σχολής της, με την κατάλληλη προετοιμασία  έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης στο συγκεκριμένο χώρο και μπορούν να οδηγηθούν σε μια επιτυχημένη επαγγελματικά καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό.

 

Ο κύριος στόχος της σχολής Georginas Model Agency, είναι επίσης να προετοιμάσει μοντέλα μόδας τα οποία θα κατέχουν τις απαραίτητες δεξιότητες τόσο για την εγχώρια όσο και για την διεθνή αγορά του μόντελινγκ. Καθώς επίσης για όλους όσους θέλουν να βελτιωθούν στον τομέα της μόδας, της ομορφιάς, της εικόνας, του στυλ και της αυτοπαρουσίασης.

Ακόμα και αν δεν σκοπεύετε να συνδέσετε το μέλλον σας με τη δουλειά ενός μοντέλου, η φοίτηση σε σχολή μοντέλων μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στην καθημερινή σας ζωή.

Η εξοικείωση με το μόντελινγκ μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, και να συμβάλει θετικά στον εσωτερικό σας κόσμο αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση μας ανέφερε η κ. Τζιωρτζίνα Θεοδούλου.

Η σχολή μοντέλων της Τζιωρτζίνας Θεοδούλου γνωστή για την μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της στο χώρο φέτος κλείνει 30 χρόνια καριέρας. Μιας μεγάλης καριέρας που έχει αποδείξει ότι μπορείς να πετύχεις όταν δουλεύεις σωστά και επαγγελματικά αυτό που αγαπάς.

«Αγαπώ τους μαθητές μου και δεν τους αναλώνω πότε. Τους προστατεύω γιατί ο χώρος έχει πολλούς κινδύνους, ανέφερε χαρακτηριστικά».

Οι επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό της αρκετές. Ορθοδοξία Παναγή Miss Cyprus 2011, Χρυστάλλα Τσιαλή Miss Cyprus, 2009, Έλενα Αντρέου Αναπληρωματική και τόσες άλλες επιτυχίες σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Επίσης να αναφέρουμε ότι στη σχολή γίνονται και ατομικά μαθήματα μόντελινγκ.

Τι είναι για σας το μόντελινγκ;

«Για μένα δεν είναι μόνο η δουλειά μου, είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Το αγαπώ, αγαπώ τη δουλειά μου, τους μαθητές μου. Είναι τρόπος ζωής πλέον. Μέσα από τη δουλειά μας έχουμε μάθει να ζούμε». Πρέπει να στέκεσαι σωστά τα πόδια σου και δίπλα σου να έχεις σωστούς ανθρώπους και συνεργάτες.

Πόσο εύκολο – δύσκολο είναι να ενταχθεί κάποιος επαγγελματικά στο χώρο του μόντελινγκ;

«Υπάρχει δυσκολία αλλά όταν θέλεις να πετύχεις με προσπάθεια, αγάπη και θέληση όλα τα μπορείς».

Οι γονείς είναι θετικοί είναι στο να φέρνουν τα παιδιά τους στο μόντελινγκ;

«Ναι μπορώ να πω ναι και τώρα ακόμα περισσότερο γιατί δεν είναι μόνο για επαγγελματικό σκοπό. Το μόντελινγκ βοήθεια τα παιδιά σε διάφορους τομείς. Πρώτα βοηθά τα παιδιά να έχουν αυτοπεποίθηση, βοηθά στην ψυχολογία. Όταν ένα παιδί έχει αδύνατο χαρακτήρα το βοηθά να γίνει ποιο δυναμικό να πατά γερά στα πόδια του και να νιώθει ποιο σίγουρο για τον εαυτό του και την εμφάνιση του.

Βοηθά στη σωστή και καλή συμπεριφορά, στη σωστή στάση του σώματος, στο σωστό τρόπο που περπατάμε. Έχει τόσα θετικά πράγματα που πιστεύω υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το εντάξει ένας γονιός στις δραστηριότητες του παιδιού του».

Η σχολή σας είναι μόνο για κορίτσια – κοπέλες ή έχετε και αγόρια και άντρες αν δεν κάνω λάθος;

«Όχι έχουμε και αγόρια και άντρες, φυσικά είναι πολύ πιο μικρός ο αριθμός ώρα αυτή τη στιγμή. Δεν το επιλέγουν και τόσο εύκολα στη Κύπρο ακόμη. Ποιο παλιά ο αριθμός ήταν ποιο μεγάλος».

Τζιωρτζίνα μου να σε ευχαριστήσουμε που ήσουνα μαζί μας και να σου ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο σου και καλή συνέχεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend