Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Θάνατος Μαζωνάκη: Ο γιατρός εκπαίδευε Φιλιππινέζα συνάδελφο του σε θεραπείες βλαστοκυττάρων
Θάνατος Μαζωνάκη: Ο γιατρός εκπαίδευε Φιλιππινέζα συνάδελφο του σε θεραπείες βλαστοκυττάρων

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο γιατρός εκπαίδευε Φιλιππινέζα συνάδελφο του σε θεραπείες βλαστοκυττάρων

Βίντεο ντοκουμέντο με τον κατηγορούμενο γιατρό, στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, να κάνει σεμινάρια ενδοφλέβιας θεραπείας βλαστοκυττάρων σε συνάδελφό του από τις Φιλιππίνες, εξασφάλισε το ΕΡΤnews.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο προφυλακισμένος γιατρός υποβάλλει την ασθενή σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα για την ολιστική ευεξία στο ιατρείο της Καρνεάδου.

Η συγκεκριμένη γιατρός μάλιστα σε ανάρτησή της τον ευχαριστεί που την εκπαιδεύει στη συγκεκριμένη θεραπεία ώστε να μπορεί και εκείνη να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη θεραπεία.

Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε στις 20 Μαΐου στο Κολωνάκι. Η γιατρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το διαδίκτυο, εργάζεται σε κλινική στις Φιλιππίνες που εξειδικεύεται στην αναγεννητική ιατρική, τη δερματολογία, την αισθητική ιατρική και την επιστήμη των βλαστοκυττάρων.

Η γιατρός έκανε διάγνωση για σοβαρές ασθένειες σε ζευγάρι που δεν είχε προβλήματα υγείας
Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για την γιατρό που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Συγκεκριμένα, άνδρας κατήγγειλε ότι διέγνωσε στη σύζυγό του καρκίνο στις σάλπιγγες χορηγώντας της βιταμίνες και συμπληρώματα.

«Η γυναίκα μου ήρθε σπίτι ήταν έντρομη. Πριν ξεκινήσει καν τις εξετάσεις που της είχε γράψει είχε ξεκινήσει με τις βιταμίνες, με τα σκευάσματα ήταν μια σακούλα πράγματα», αναφέρει ο καταγγέλων.

Ο ίδιος, ανησυχώντας μήπως υπάρχει και για εκείνον κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν είχε εντοπιστεί, επισκέφθηκε το ίδιο ιατρείο.

«Με έβαλε σε κάποιο μηχάνημα, καθόμουν εκεί σε κάποια ηλεκτρόδια καθόμουν σε ένα χαλάκι μαγνητικό, επί μιάμιση ώρα έπρεπε να ήμουν ακίνητος το οποίο το υπέστην αυτό γιατί είχα σκοπό να δω που το πηγαίνει. Με έβαλε σε ένα δεύτερο μηχάνημα σε μια άλλη αίθουσα εκεί μου έκανε βιοσυντονισμό και μου πήρε αίμα. Και μου δείχνει το αίμα μου και μου λέει αυτό το αίμα το βλέπετε είναι το δικό σας αίμα και έχει μικρόβια», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι υποψιασμένο απευθύνθηκε σε άλλους γιατρούς όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα υγείας και αμέσως έκανε προφορική καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο.

«Με πήραν οι ίδιοι μετά από δυο τρεις ημέρες και μου είπαν ότι το ιατρείο είναι καθόλα νόμιμο. Της λέω η κυρία δηλώνει ολιστική ιατρός πείτε μου ποια ειδικότητα είναι αυτή. Δεν πήρα ποτέ απάντηση», συμπλήρωσε ο καταγγέλων.

Πώς διαχειρίζεται ο ΙΣΑ τις καταγγελίες
Το ΕΡΤnews επικοινώνησε με μέλη του ΙΣΑ ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως η διαδικασία υποβολής μιας καταγγελίας αλλά των ελέγχων νομιμότητας των ιατρείων.

Η καταγγελία μπορεί να υποβληθεί προφορικά ή εγγράφως στον ιατρικό σύλλογο. Πλέον μπορεί να γίνει χωρίς το παράβολο των 50 ευρώ αν υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή ή για το δημόσιο συμφέρον.

Οι καταγγελίες εξετάζονται από τη νομική υπηρεσία και στη συνέχεια εφόσον δεν υπάρχουν νομικά κενά διαβιβάζεται στο Διοικητικό τμήμα όπου σε δυο συνεδριάσεις αποφασίζεται η αρχειοθέτηση ή η περαιτέρω διερεύνηση και ζητείται η άποψη του καταγγελλόμενου.

Στη συνεχεια λαμβάνεται η απόφαση από τα 17 μέλη του διοικητικου αν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό για ποινική μεταχείριση.

Πηγή: ertnews.gr

Send this to a friend