Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ανεγκέφαλοι για άλλη μια φορά τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Κ.Α. (φώτο)
Ανεγκέφαλοι για άλλη μια φορά τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Κ.Α.  (φώτο)

Ανεγκέφαλοι για άλλη μια φορά τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Κ.Α. (φώτο)

Ειρήνη Αντωνίου

Βάνδαλοι «χτύπησαν» και πάλι στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών Λάρνακας Κ.Α., προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε όλους σχεδόν τους χώρους του σχολείου και κατέστρεψαν την Παραμυθογωνιά την αγαπημένη όλων των παιδιών του σχολείου.

Ο βανδαλισμός του συγκεκριμένου σχολείου έχει καταντήσει βραχνάς τόσο για την διεύθυνση του σχολείου, τις Δημοτικές Αρχές όσο και για τους δημότες.

Συγκεκριμένα ένα άσχημο θέαμα αντίκρυσαν σήμερα το πρωί, οι καθαρίστριες του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών Κ.Α. στη Λάρνακα. Ανάστατοι τόσο το εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και οι Δημοτικές Αρχές, η Σχολική Εφορεία και ο Σύνδεσμος Γονέων, γιατί όπως μας ανέφεραν τα πράγμα έχει παραγίνει. παραμυθογωνια χαλκοσωληνες κυλικειο

Μια μερίδα από ανεγκέφαλους βάνδαλους εισέβαλαν στο σχολείο και τα έκαναν όλα γης μαδιάμ. Και να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα νεαρών εισβάλει στο σχολείο και καταστρέφει τα πάντα. Μάλιστα πριν δυο εβδομάδες βανδαλισμοί εισέβαλαν στο συγκεκριμένο σχολείο και είχαν κόψει τις χαλκοσωλήνες με αποτέλεσμα να διακόψουν την εισροή του νερού, ενώ δυο μέρες αργότερα διέρρηξαν το κυλικείο.

Επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο σχολείο και αυτό που αντικρίσαμε ήταν εικόνες ντροπής και θλίψης. Παιδιά που πριν μόνο λίγα χρόνια φοιτούσαν στο σχολείο, στο δικό τους σχολείο, να συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο και μανία.

Το όλο περιστατικό έχει καταγγελθεί στην αστυνομία και έχουν παρθεί μέτρα προς εντοπισμό των νεαρών.

 

 

 

 

 

Send this to a friend