Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Για φιλανθρωπικό σκοπό η Μουσικοχορευτική Παράσταση “Ανατέμνοντας” από τους μαθητές της Σχολής Χορού της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα – Mambo και τους επαγγελματίες χορευτές της Σχολής
Για φιλανθρωπικό σκοπό η Μουσικοχορευτική Παράσταση “Ανατέμνοντας” από τους μαθητές της Σχολής Χορού της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα – Mambo και τους επαγγελματίες χορευτές της Σχολής

Για φιλανθρωπικό σκοπό η Μουσικοχορευτική Παράσταση “Ανατέμνοντας” από τους μαθητές της Σχολής Χορού της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα – Mambo και τους επαγγελματίες χορευτές της Σχολής

Την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στις 8.30 μ.μ.,  στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γεώργιος Λυκούργος” στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί η Μουσικοχορευτική Παράσταση “Ανατέμνοντας” από τους μαθητές της Σχολής Χορού της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα/Mambo και τους επαγγελματίες χορευτές της Σχολής.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τον Σύνδεσμο ” Ένα Όνειρο Μια Ευχή” & το Ίδρυμα ” Χριστίνα Αποστόλου”.

Το μήνυμα και η πρόσκληση της παραγωγού-χορογράφου Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα για την παράσταση αυτή.

Σε μια εποχή συναισθηματικής ακαμψίας και συναισθηματικής φίμωσης, που η μορφή του κόσμου έχει αλλοιωθεί, με αποστάσεις, με αποξένωση, με συναισθηματική απομόνωση, με έξυπνες συσκευές, με ηλεκτρονικές babysitter, με την επιστήμη της επιρροής να εδραιώνεται ως αξεπέραστη τάση με τους λεγόμενους influencers και followers, με την ταχύτητα της τεχνολογίας, με ξηρασία στην έμπνευση και στην ποιότητα αλλά και μετά από τα εξαντλητικά χρόνια της πανδημίας, δικαιολογημένα ίσως όλοι να χάσαμε το ΜΕΤΡΟ και το ΜΕΤΡΗΜΑ.

30 χρόνια, 30 Αναστήματα, 30 στιγμές στη θέαση του κόσμου. Α ν α τ έ μ ν ο ν τ α ς η νέα παραγωγή της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα / Σχολή Χορού Mambo.

Η παράσταση είναι συνδεδεμένη με στιγμές σημαντικές ανθρώπους στηρίγματα και συναισθήματα σταθμούς! Με την ανάσα του κόσμου.
Διαθέτει ένα βαρύ πυροβολικό σε καλλιτέχνες και δημιουργούς όλων των πεδίων. Αναδεικνύει το περιθώριο στοχεύοντας στο κέντρο.
30 πρόσωπα συνθέτουν το παζλ της παράστασης μας …με το ίδιο ήθος και ύφος …με τρόπο λιτό …με ποιότητα σκέψης Αφηγήσεις και μνήμες σε κόσμους ολόκληρους… Ζωές γεμάτες από αντιφάσεις και ανατροπές…

Καθώς η πυκνότητα των γεγονότων της εποχής επιβάλλει τη γρήγορη εναλλαγή, εμείς επιστρέφουμε και σας περιμένουμε στην πρεμιέρα της μουσικοχορευτικής μας παράστασης με τίτλο “Ανατέμνοντας”.

Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά

 

Προπώληση εισιτηρίων  στην ιστοσελίδα “Ticketmaster”

http://www.ticketmaster.cy/showEventInformation.html?idEvent=5637

 

 

Send this to a friend