Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Δωρεές προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου
Δωρεές προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Δωρεές προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Οι δωρεές προς τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, ως Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, από άτομα και εταιρείες του Δήμου, για να χρησιμοποιηθούν για ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα συνεχίζονται.

Ανώνυμος Αθηενίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αθηένου και προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συνολικού ποσού €2.000.

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά, του ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να περάσει με την οικογένειά του, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες. Επίσης δείχνουν ότι στον Δήμο Αθηένου υπάρχουν άτομα που πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και του ευχήθηκε ο Θεός να ανταμείβει την οικογένειά του ανάλογα.

Παράλληλα άτομα και εταιρείες στην περιοχή του Δήμου προσέφεραν διάφορα προϊόντα για να χρησιμοποιηθούν για ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που έχουν ανάγκη, όπως γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας.

Επίσης η Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος προσέφερε κουπόνια για αγορά κρέατος από κρεοπωλεία του Δήμου Αθηένου, ενώ μέσω του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού παραλήφθηκε ποσότητα χυμών, εμφιαλωμένου νερού και αλευριού.

Όλα τα προϊόντα και τα κουπόνια διανεμήθηκαν σε οικογένειες του Δήμου Αθηένου που έχουν ανάγκη και οι οποίες εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου συγχαίρει όλους τους χορηγούς, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του, ενώ τονίζει ότι η φιλανθρωπία των Αθηενιτών συνεχίζεται και αυτές τις άγιες μέρες, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη των Αθηενιτών προς τον συνάνθρωπό τους.

Send this to a friend