Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Ο Χριστόδουλος Κάζης υπέβαλε υποψηφιότητά για Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας
Ο Χριστόδουλος Κάζης υπέβαλε υποψηφιότητά για Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας

Ο Χριστόδουλος Κάζης υπέβαλε υποψηφιότητά για Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας

Με ανάρτηση του ο Χριστόδουλος Κάζης αναφέρει ότι υπέβαλε την υποψηφιότητά του για Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος.

Ανάρτηση

Χθες, 29 Απριλίου 2024, μετά από την παρότρυνση πολλών φίλων και συγχωριανών μας, υπέβαλα την υποψηφιότητά μου για Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος.

Μία υποψηφιότητα που δεν σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με κανένα κόμμα και για κανένα προσωπικό συμφέρον. Το μόνο συμφέρον, για το οποίο θα συνεχίσω να μάχομαι, όπως έκανα εδώ και 6 χρόνια ως Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας, είναι αυτό των συγχωριανών μας, αλλά και της Κοινότητας Ορμήδειας.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου υποδηλώνει πως δεν ανήκω πλέον στο κόμμα που αντιπροσώπευσα επάξια τόσα χρόνια και στο οποίο συγκεκριμένα άτομα χάραξαν την πορεία απόσυρσής μου, αλλά θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος, να συνεχίσω με διαφάνεια και συνεχή ενημέρωση να πράττω ότι καλύτερο για τους συγχωριανούς και την Κοινότητά μας.

Τα μόνα άτομα που έχω να λογοδοτήσω, αλλά και να δεχτώ εισηγήσεις για την όποια απόφαση θα παίρνω ως Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου θα είστε εσείς, όσοι θα με στηρίξετε.

Send this to a friend