Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Η Λάρνακα κ. Αρμεύτη δεν είναι εργαλείο για την αντιπολίτευση σας ψάξτε αλλού για φαντάσματα
Η Λάρνακα κ. Αρμεύτη δεν είναι εργαλείο για την αντιπολίτευση σας ψάξτε αλλού για φαντάσματα

Η Λάρνακα κ. Αρμεύτη δεν είναι εργαλείο για την αντιπολίτευση σας ψάξτε αλλού για φαντάσματα

του Ανδρέα Πολυκάρπου

Με ένα αντιπολευτικό και άκρως προκλητικό δημοσίευμα για τη Λάρνακα και την Πάφο, αποφάσισε να αντιμετωπίσει ο κ. Αρμέυτης τον ανθυποψήφιό του κ. Νικολαίδη στις Τοπικές Εκλογές της Λεμεσού. Ο Αρμεύτης διεδκικεί την δημαρχία απο τον νυν Δήμαρχο Νικολαίδη.

Ο Γιάννης Αρμεύτης λοιπόν αποφάσισε, ελαφρά τη καρδία, να ισχυριστεί ότι αποτελεί ήττα για την Λεμεσό η επέκταση ΤΕΠΑΚ σε Λάρνακα και Πάφο με αφορμή τις διαμαρτυρίες φοιτητών και φοιτητριών έξω απο το ΤΕΠΑΚ.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

Σχολιάζω τα λόγια του “μεγάλη ήττα για τη Λεμεσό η επέκταση του ΤΕΠΑΚ σε Πάφο και Λάρνακα. Το Πανεπιστήμιο που γεννήθηκε και έδωσε ζωή στη Λεμεσό δυστυχώς πέφτει θύμα της κραυγαλέας αδράνειας του νυν Δημάρχου και της αδιαφορίας του να χειριστεί ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η ανάπτυξη του ΤΕΠΑΚ έγκαιρα, αποτελεσματικά και σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές του Πανεπιστημίου μας”.

Είναι ευρέως γνωστό κ. Αρμεύτη ότι δεν υπάρχει ένας λεμεσιανός, δεξίος ή αριστερός πολιτικός ή παράγοντας που να επιθυμεί ανάπτυξη της Πάφου ή της Λάρνακας, είτε αυτό αφορά Πανεπιστήμιο είτε αυτό αφορά Λιμάνι. Τόσο εσείς όσο και ο ανθυποψήφιος σας είστε πολέμιοι της δημιουργίας Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα, ίσως είστε και η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αφού ο ανθυποψήφιος σας  έχει εκφράσει πολλάκις την πεποίθησή του ότι το ΤΕΠΑΚ δεν πρέπει να πάει ούτε Λάρνακα ούτε Πάφο.

Υ.Γ.: Μην παρασύρεστε πολύ κ. Αρμέυτη γιατί αντιπολιτεύεστε και “συντρόφους” σας, βλέπε Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα εκ ΑΚΕΛ ορμώμενος. 

Send this to a friend