Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών στον Διαγωνισμό “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ” στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών
Μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών στον Διαγωνισμό “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ” στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών

Μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών στον Διαγωνισμό “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ” στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών

Πρόσφατα οι μαθητές του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών Λάρνακας, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα SOAPSERI, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ”, στο Πανεπιστήμιο UClan Κύπρου.

 

Η συμμετοχή των μαθητών, σε αυτό το πρόγραμμα ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, καθώς είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα δυναμικό περιβάλλον επιχειρηματικής καινοτομίας.

Είναι σημαντικό, να τονίσουμε, τα οφέλη που έχουν οι μαθητές από τέτοιες πρωτοβουλίες και ευκαιρίες. Η συμμετοχή τους, τους επιτρέπει, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, παρουσίασης και συνεργασίας, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σκέψη.

Είμαστε περήφανοι για το έργο και την αφοσίωση των μαθητών, Ένα μεγάλο μπράβο και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην εκπαιδευτικό και φιλόλογο των παιδιών κα Κυριακή Γεννάρη, για την αφοσίωσή της σε αυτήν την πρωτοβουλία. Με την επιμέλειά της, οι μαθητές προετοιμάστηκαν επαρκώς και απέκτησαν τις απαραίτητες δεξιότητες, για την επιτυχή συμμετοχή τους σε αυτό τον διαγωνισμό.

Επιπλέον θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και προς τους διοργανωτές του διαγωνισμού “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ” για την ευκαιρία που προσέφεραν στους μαθητές.

Και τέλος ειδικές ευχαριστίες προς τη συντονίστρια κα Καλυψώ Απέργη, η οποία αποτελεί την καρδιά και την ψυχή του προγράμματος, για τον αφοσιωμένο της έργο και την ανεκτίμητη της συμβολή.

 

 

Send this to a friend