Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Χάλκινα μετάλλια για την Κύπρο στην Ευρ. Ολυμπιάδα Πειραματικής Επιστήμης 2024 στο Λουξεμβούργο
Χάλκινα μετάλλια για την Κύπρο στην Ευρ. Ολυμπιάδα Πειραματικής Επιστήμης 2024 στο Λουξεμβούργο

Χάλκινα μετάλλια για την Κύπρο στην Ευρ. Ολυμπιάδα Πειραματικής Επιστήμης 2024 στο Λουξεμβούργο

Η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραματικής Επιστήμης (EOES), πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 14 Απριλίου 2024 στο Λουξεμβούργο με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητριών και μαθητών από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε μία διοργάνωση με υψηλό επίπεδο δυσκολίας, η Κύπρος συμμετείχε με δύο ομάδες που αποτελούνταν από τους μαθητές Ανδρέου Κωνσταντίνα (Λύκειο Αραδίππου), Δυμιώτης Κυριάκος (Λύκειο Λατσιών), Μακάυ Μίτλετον Σοφία (Λανίτειο Λύκειο), Πλατάνης Μιχάλης (Λύκειο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ Δασούπολη), Φιλίππου Χαράλαμπος (Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ) και Χαραλάμπους Γιώργος (Λύκειο Αραδίππου) που διαγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Βιολογίας Νικόλα Γενεθλίου, Χημείας Γιάνννη Τσαλαβούτη και Φυσικής Γιώργο Τσακαλό, με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Θερμά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Η μοναδική αυτή εμπειρία μπορεί να κράτησε μόνο 7 ημέρες, όμως οι όμορφες στιγμές, οι νέες εμπειρίες, οι φιλίες με άλλα παιδιά από όλα τα μέρη της γης θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Send this to a friend