Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η SKY express με το νέο απευθείας δρομολογίο Λάρνακα – Ηράκλειο και στην Travel Expo Cyprus 2024
Η SKY express με το νέο απευθείας δρομολογίο Λάρνακα – Ηράκλειο και στην Travel Expo Cyprus 2024

Η SKY express με το νέο απευθείας δρομολογίο Λάρνακα – Ηράκλειο και στην Travel Expo Cyprus 2024

Η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, για την αριστεία και την καινοτομία της, δίνει και φέτος το δυναμικό “παρών” στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Κύπρου.

Από τις 19 έως τις 21 Απριλίου, η καρδιά του εθνικού τουρισμού και του ευρύτερου κλάδου του hospitality θα χτυπά στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία. Εκεί, θα βρίσκονται τα στελέχη της SKY express για να υποδεχθούν και να συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες και την Κυπριακή αγορά.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο (stand 121), επαγγελματίες του χώρου, συνεργάτες, αλλά και ευρύ κοινό θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την SKY express και να ενημερωθούν για τα δρομολόγια, τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Η φετινή συμμετοχή στην 25η Travel Expo Cyprus συμπίπτει με τα τρία χρόνια επιτυχημένης και αδιάλειπτης παρουσίας της SKY express στην Κύπρο. Έχει προηγηθεί η πρόσφατη ανακοίνωση του νέου απευθείας δρομολογίου Λάρνακα – Ηράκλειο, αλλά και η συνολική αναβάθμιση του πτητικού έργου της εταιρείας με βάση τη Λάρνακα σε επίπεδο:

Δρομολογίων.
Με τρεις καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο από/προς Αθήνα, τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα όλο το χρόνο από/προς Θεσσαλονίκη και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από/προς Ηράκλειο.

Προγραμματισμού της πρωινής πτήσης Λάρνακας-Αθήνας.
Ώστε να διευκολύνεται η μετεπιβίβαση προς τους ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της SKY express, χωρίς μεγάλη αναμονή στην Αθήνα ή την ανάγκη διανυκτέρευσης.

Διασύνδεσης και με άλλες χώρες.
Μέσω των interline συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

Ενίσχυσης των ναύλων (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy) με την προσθήκη της BLISS.
Η BLISS, η μοντέρνα Business Class της SKY express, τοποθετεί στο επίκεντρο τον επιβάτη, προσφέροντάς του premium υπηρεσίες εξατομικευμένης και ποιοτικής εξυπηρέτησης καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού του. Σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να προ-επιλέξει το γεύμα του, συμβάλλοντας στη μείωση της σπατάλης φαγητού, αλλά και της άσκοπης ενέργειας για την παραγωγή του.

Η 25η Travel Expo Cyprus ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου 2024 και αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, είναι η διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και την καινοτομία της στα ERA Awards 2023. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα (33), ενώ εξυπηρετεί σταθερά την Κύπρο με τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο 15 ευρωπαϊκών προορισμών με το νεότερο στόλο της, των Airbus A321neo. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, British Airways, KLM, Qatar Airways, Emirates, Etihad, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, and Royal Jordanian. Eπιβάτες από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όλους τους μαγευτικούς προορισμούς εσωτερικού της SKY express, καθώς και στην Κύπρο. Το 2024 ο στόλος της SKY express θα απαριθμεί συνολικά 27 αεροσκάφη. Η SKY express ταξιδεύει προς ένα βιώσιμο μέλλον μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς.

Wwww.skyexpress.com

FBhttps://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IGhttps://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YThttps://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Send this to a friend