Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μοναδικός πονοκέφαλος ο Φραν Σολ
Μοναδικός πονοκέφαλος ο Φραν Σολ

Μοναδικός πονοκέφαλος ο Φραν Σολ

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις πάει η ΑΕΚ σε ένα ακόμη ντέρμπι. Απέναντι στον Άρη ο Ραν Μπεν Σιμόν θα έχει μοναδικό απόντα τον Φραν Σολ που είναι τιμωρημένος. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και θα μείνει εκτός αποστολής μιας και είναι τιμωρημένος.

Απ’ εκεί και πέρα με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα της Λάρνακας τα έχει όλα στα χέρια της. Με τέσσερις νίκες είναι πρωταθλήτρια, ενώ το σημαντικό για την ίδια είναι πρώτα να κερδίσει τον Άρη και να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι. Μόνο έτσι θα καταφέρει να φθάσει πιο κοντά στον στόχο της. Στο όνειρο της…

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Άρη ενδιάμεσα των αγώνων του με την Ομόνοια για το κύπελλο ίσως να είναι και κάτι θετικό για την ίδια αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα. Το στοίχημα τη δεδομένη στιγμή είναι να κερδίσει τον Άρη που πιθανόν θα φέρει την ομάδα στην κορυφή ή στη χειρότερη θα τη διατηρήσει στη δεύτερη θέση και στο -1.

Ο Σιμόν θα κάνει τουλάχιστον μία αλλαγή με τον Λόπες να παίρνει τη θέση του Φραν Σολ, ενώ θέση διεκδικούν 1-2 ακόμη ποδοσφαιριστές.

Send this to a friend