Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Να κάνει το καθήκον της κι ότι βγει…
Να κάνει το καθήκον της κι ότι βγει…

Να κάνει το καθήκον της κι ότι βγει…

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη στην Λεμεσό. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά κρίσιμο και σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας και στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την Κυριακή η ΑΕΚ όταν θα ξεκινά ο αγώνας της θα γνωρίζει και τι έχει κάνει το ΑΠΟΕΛ με την Πάφο που θα έχει τελειώσει εκείνη την ώρα.

Αν γκελάρει το ΑΠΟΕΛ τότε θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη δίψα και κίνητρο για να κερδίσει και να πατήσει κορυφή. Αν κερδίσει όμως η ομάδα του Πίντο αυτό ίσως βάλει έξτρα πίεση στην ΑΕΚ, η οποία όμως έδειξε αυτή την πίεση να την διαχειρίζεται πολύ καλά μέχρι σήμερα και να ανταποκρίνεται σε εξαιρετικό βαθμό.

Ο Σιμόν προσπαθεί να δουλέψει σε κάποια σημεία που θέλει να βελτιώσει λίγο και σίγουρα η ήττα του Άρη από την Ομόνοια με 3-0 δεν πρέπει να παρασύρει. Είναι μία ήττα που ίσως αναγκάσει τον Άρη να παίξει λυσσασμένα και παθιασμένα για να δώσει απαντήσεις.

Αγωνιστικά η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πλην του Φραν Σολ που είναι τιμωρημένος και δεν είναι διαθέσιμος.

Send this to a friend