Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ H Lidl Κύπρου αναδείχθηκε «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς»
H Lidl Κύπρου αναδείχθηκε «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς»

H Lidl Κύπρου αναδείχθηκε «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς»

Η εταιρεία,πέρα με τη τιμητική διάκριση ως «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς», κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 11 βραβεία στη φετινή διοργάνωση Cyprus Retail & Sales Awards.

Η Lidl Κύπρου ξεχώρισε στα φετινά Cyprus Retail & Sales Awards, τα οποία αναδεικνύουν πρακτικές και επιτεύγματα που ανοίγουν δρόμους στην εμπορική δραστηριότητα στην Κύπρο. Η εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει πολύ σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες την ανέδειξαν ως «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς» στον εν λόγω θεσμό, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι εξελίσσεται διαρκώς και καινοτομεί με κάθε δυνατό τρόπο, υιοθετώντας πρακτικές που ανταποκρίνονται επάξια στις προκλήσεις ενός από τους πιο ανταγωνιστικούς και απαιτητικούς τομείς, όπως αυτόν του τομέα των Πωλήσεων.

«H ανάδειξή μας ως «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Xρονιάς» είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Στην Lidl Κύπρου δεν εργάζεται κανείς μόνος, αλλά μαζί. Και με το ‘’μαζί’’ τα αποτελέσματα είναι αυτά!»δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Λαγογιάννης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου κατά την παραλαβή της μεγάλης βράβευσης.

Πέρα από την τιμητική διάκριση του «Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς» στον συγκεκριμένο θεσμό, η εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει ακόμα 11 βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • 1 Platinum βραβείο, 2 Goldβραβεία και 1 Silverβραβείο για τις Ηλεκτρονικές Ετικέτες Τιμής (ESLElectronic Shelf Labels) στις κατηγορίες «CRM & Shopper Analysis», «Μετασχηματισμός & Καινοτομία», «Διαχείριση Ενέργειας / Μείωση Κατανάλωσης» και «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» αντίστοιχα.
  • 3 Gold βραβεία για το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Παραγγελίας Auto Dispo στις κατηγορίες «Εφοδιαστική Αλυσίδα», «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» και «Multi channel / Omni channel Λιανεμπορικό Δίκτυο (ψηφιακές τεχνολογίες & υπηρεσίες πληροφόρησης και συναλλαγών)».
  • Silver βραβείο για το Πρόγραμμα Εργασίας «Demand Curve» στην κατηγορία «Αγοραστική Εμπειρία».
  • Silver βραβείο για το Πρόγραμμα «Lidl Mobile Office» στην κατηγορία «Δημιουργία & Αξιοποίηση Κινητών Εφαρμογών».
  • Bronze βραβείο για την «Πύλη Διαδικασιών Καταστήματος» στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Διοίκησης Πωλήσεων».
  • Bronze βραβείο για το «Πρόγραμμα PEP0 – Αυτοματοποιήσεις στην δημιουργία εργασιακού πλάνου» στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διοίκηση (ανάπτυξη των πληροφοριακών & ψηφιακών συστημάτων)».

Για τη Lidl Κύπρου αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν, πέρα από τιμητικές διακρίσεις, μία μεγάλη ευθύνη προς το καταναλωτικό κοινό, στοχεύοντας έτσι στη συνεχή καινοτομία και εξέλιξη του τομέα των Πωλήσεων, μέσα από την υιοθέτηση πρακτικών και προγραμμάτων προς όφελος τόσο των πελατών, αλλά και εργαζομένων της, πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά προϊόντων με την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Send this to a friend