Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Τράπεζα Κύπρου: Η μετατροπή νομισμάτων στη νέα eFx convert εποχή
Τράπεζα Κύπρου: Η μετατροπή νομισμάτων στη νέα eFx convert εποχή

Τράπεζα Κύπρου: Η μετατροπή νομισμάτων στη νέα eFx convert εποχή

Η Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί, καινοτομεί και εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Πιστή στη δέσμευσή της, σε υφιστάμενους και νέους πελάτες, για παροχή απλοποιημένων, ποιοτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου έθεσε σε λειτουργία τη νέα της υπηρεσία eFxconvert, η οποία είναι διαθέσιμη στο 1bank Mobile app και στο Internet Banking.

Μέσω της eFxconvert παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες της Τράπεζας να πραγματοποιήσουν άμεσα συναλλαγές μετατροπής νομισμάτων με τιμές συναλλάγματος σε πραγματικό χρόνο και χωρίς χρέωση προμηθειών.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στην ενότητα «Μεταφορές» και ισχύει μόνο για μεταφορές/μετατροπές μεταξύ λογαριασμών σε διαφορετικά νομίσματα, σε συνδεδεμένους λογαριασμούς ή σε λογαριασμούς άλλων πελατών εντός Τράπεζας.

Οι τιμές συναλλάγματος σε πραγματικό χρόνο είναι διαθέσιμες για σύντομη προκαθορισμένη χρονική διάρκεια στην οθόνη μεταφοράς μόλις συμπληρωθούν τα στοιχεία της συναλλαγής. Η συναλλαγή εκτελείται και διεκπεραιώνεται με άμεση χρεοπίστωση τον λογαριασμών  όταν επιβεβαιωθεί από τον πελάτη η αποδοχή της προσφερόμενης τιμής συναλλάγματος.

Η λύση της eFxconvert είναι διαθέσιμη για περισσότερα από 45 ζεύγη νομισμάτων τα οποία συμπεριλαμβάνουν όλα τα ζεύγη κύριων νομισμάτων και είναι  διαθέσιμη κατά τιςεργάσιμες ημέρες από τις 7:30 μέχρι τις 17:30. Οι συναλλαγές με μετατροπή νομισμάτων που καταχωρούνται εκτός των ωρών λειτουργίας θα διεκπεραιώνονται σαν εντολές με μελλοντική εκτέλεση εφόσον το επιλέξει ο πελάτης οι οποίες θα εκτελούνται στο άνοιγμα της επόμενης εργάσιμης ημέρας με τις διαθέσιμες τιμές συναλλάγματος.

Οι πελάτες που συναλλάσσονται σε διαφορετικά νομίσματα και εκτελούν εμβάσματα σε τρίτους εκτός τράπεζας μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την νέα υπηρεσία αφού προχωρήσουν σε άνοιγμα λογαριασμών στα νομίσματα που συναλλάσσονται. Μέσω της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας θα εκτελούν τις μετατροπές συναλλάγματος στο νόμισμα της πληρωμής και στην συνέχεια θα διεκπεραιώνουν τα εμβάσματα σε πελάτες εκτός τράπεζας ηλεκτρονικά μέσω 1bank.

Η νέα υπηρεσία προσφέρει μεγάλη ευελιξία στους πελάτες της Τράπεζας δεδομένου ότι παρέχει διαφανή  και σε ζωντανό χρόνο τιμολόγηση χωρίς χρέωση προμηθειών, επιτρέποντάς τους να εκτελούν εύκολα και γρήγορα τις μετατροπές νομισμάτων , ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης.

Send this to a friend