Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ QuickPay: Ζήτα το λογαριασμό και μοιράσου τον με την παρέα σου
QuickPay: Ζήτα το λογαριασμό και μοιράσου τον με την παρέα σου

QuickPay: Ζήτα το λογαριασμό και μοιράσου τον με την παρέα σου

Το Quick Pay εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται ακόμη πιο εύχρηστο καθώς προσαρμόζεται  στις καθημερινές ανάγκες και τα «θέλω» υφιστάμενων και νέων πελατών της Τράπεζας Κύπρου.

Πλέον, στις έξυπνες υπηρεσίες που παρέχει προστίθεται μια νέα δυνατότητα το «Μοίρασμα Λογαριασμού» (Split the Bill).

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται το ποσό του κοινού τους λογαριασμού, ενώ  οι υπηρεσίες «Αίτημα Πληρωμής» (RequestPayment) και κωδικός QR για άμεσες πληρωμές μέσω της οθόνης QuickPay έρχονται να πλαισιώσουν τη νέα καινοτομία.

Πως λειτουργεί;

Ο χρήστης αφού συνδεθεί στο BoC MobileApp, επιλέγει το ποσό της χρέωσης από τον λογαριασμό του και επιλέγει την υπηρεσία «Μοίρασμα Λογαριασμού / split the bill». Ακολούθως προσθέτει από τον κατάλογο των επαφών του τα άτομα, με τα οποία θα μοιραστεί το λογαριασμό και προσαρμόζει ανάλογα τα ποσά που αναλογούν στο κάθε ένα από αυτά.

Έχοντας ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, οι επαφές του θα λάβουν ειδοποίηση push με το ποσό που τους αναλογεί να πληρώσουν, ενώ ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί μέσω του app τις πληρωμές που ολοκληρώθηκαν κι αυτές που εκκρεμούν ενώ μπορεί επίσης να στέλνει υπενθυμίσεις ή να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή το αίτημα.

Send this to a friend