Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Lidl Κύπρου πρώτη στη σχέση ποιότητας-τιμής στην Κύπρο .
Η Lidl Κύπρου πρώτη στη σχέση ποιότητας-τιμής στην Κύπρο .

Η Lidl Κύπρου πρώτη στη σχέση ποιότητας-τιμής στην Κύπρο .

Η εταιρεία ξεχώρισε στα Best Buy Awards σε κατηγορίες που σχετίζονται με το λιανικό εμπόριο,για την προσφορά της καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής αποσπώντας τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από Κύπριους καταναλωτές στην ανεξάρτητη έρευνα του διεθνούς οργανισμού ICERTIAS για το έτος 2023/2024.

Στην κορυφή της αντίληψης των Κύπριων καταναλωτών για την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας βρέθηκε η LidlΚύπρου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης έρευνας του διεθνούς οργανισμού ICERTIAS-International  Certification  Association. Η εταιρεία ξεχώρισε σταBest BuyAwardσυνολικά σε 8 κατηγορίεςαναδεικνύοντάς την, την «Νο.1 εταιρεία στην Κύπρο με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το έτος 2023/2024».

Κατά τη διεξαγωγή της σχετικής έρευνας, οι ερωτήσεις ήταν ανοιχτού τύπου, δεν δόθηκαν στους συμμετέχοντες απαντήσεις εκ των προτέρων, αλλά είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Βασικό αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ερωτηθέντων απάντησε Lidl σε 8 συνολικά κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες είναι:

  • Σύμβολο της καλύτερης σχέσης ποιότητας/τιμής στην Κύπρο
  • Αλυσίδα λιανικής
  • Εκπτωτικό κατάστημα
  • Τμήμα φρέσκων φρούτων και λαχανικών
  • Τμήμα φρέσκου κρέατος
  • Τμήμα φρέσκου αρτοπωλείου
  • Παραγωγός ή προμηθευτής παγωτού
  • Παραγωγός ή προμηθευτής εμφιαλωμένου νερού

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα ευρήματα της έρευνας, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών επηρεάζονται άμεσα  κυρίως από δύο βασικούς παράγοντες, την τιμή, καθώς αναζητούν πιο προσιτά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και την ποιότητα,επιλέγοντας αυτό που ανταποκρίνεται πιο πολύ στα επίπεδα της επιθυμητής ποιότητας.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσηςστη συγκεκριμένη έρευνα αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τη Lidl Κύπρου, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι ανταποκρίνεται στη δέσμευσή τηςνα προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ιδιαίτερα σε μία περίοδο αστάθειας της αγοράς και κλιμάκωσης των τιμών, η εταιρεία παραμένει σταθερή στον σαφή προσανατολισμό της για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα.

Σχετικά με το πρόγραμμα “Best BuyAward”                                                                         

Η έρευνα μετρά την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στην τοπική αγορά, σύμφωνα με την εμπειρία και τη γνώμη των ίδιων των καταναλωτών. Κύριος στόχος της έρευνας είναι να αποτυπώσει την εμπειρία και αντίληψη των καταναλωτών για προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για κατασκευαστές και παρόχους που θεωρούνται από τους χρήστες ότι προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής (το  λεγόμενο “Best Buy”).

Στόχος του προγράμματος “Best  BuyAward” είναι να διευκολύνει τους πελάτες να βρουν τα καλύτερα και πιο οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η έρευνα για το “Best BuyAward” δεν μετρά μερίδιο αγοράς ή δύναμη μάρκας, αλλά μόνο την εμπειρία, ικανοποίηση και αντίληψη των ερωτηθέντων σχετικά με την ποιότητα και την τιμή προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά.

Σχετικά με την ICERTIAS

Η ICERTIAS-InternationalCertification Association είναι ένας πολιτικά ανεξάρτητος, ιδιωτικός οργανισμός με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε πέντε ηπείρους. Η ICERTIAS προωθεί  καινοτόμες έρευνες αγοράς σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Ο οργανισμός επικεντρώνεται στην προώθηση της αξίας και ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και στην ενίσχυση της καλύτερης δυνατής σχέσης πωλητών/παρόχων και πελατών.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Send this to a friend