Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ PrivilEDGE Club: Η Τράπεζα Κύπρου επαναπροσδιορίζει την προσωπική Ιδιωτική Τραπεζική .
PrivilEDGE Club: Η Τράπεζα Κύπρου επαναπροσδιορίζει την προσωπική Ιδιωτική Τραπεζική .

PrivilEDGE Club: Η Τράπεζα Κύπρου επαναπροσδιορίζει την προσωπική Ιδιωτική Τραπεζική .

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των ιδιωτών πελατών της στο σύγχρονο απαιτητικό περιβάλλον, η Τράπεζα Κύπρου δημιούργησε και θέτει σε λειτουργία το  PrivilEDGE club.

Επαναπροσδιορίζοντας την προσωπική ιδιωτική τραπεζική,η οποία βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, το PrivilEDGE club απευθύνεται σε Private και Affluent ιδιώτες πελάτες φυσικά πρόσωπα της Τράπεζας προσφέροντάς τους αναβαθμισμένη, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις σύνθετές τους απαιτήσεις σε τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η συμμετοχή στο «PrivilEDGE» γίνεται κατόπιν πρόσκλησης μόνο από τον προσωπικό λειτουργό εξυπηρέτησης στο Private & Affluent Banking, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει τουλάχιστον μια συμβουλευτική επενδυτική σχέση.

Μοναδικά προνόμια

Τα μέλη του PrivilEDGE θα επωφελούνται ενός μοναδικού ελκυστικού πακέτου προνομίων και εξατομικευμένων επενδυτικών υπηρεσιών, προσωπικό λειτουργό εξυπηρέτησης για τραπεζικές και επενδυτικές ανάγκες οποιανδήποτε ώρα όπου και όποτε βολεύει τον πελάτη, μειωμένων τραπεζικών εξόδων, απλή δομή τιμολόγησης all-in-onefee σε συμβουλευτικό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο και δωρεάν πιστωτική κάρτα PrivilEDGE από την Visa Infinite.

Επιπλέον προσφέρονται:

  • Πρόσβαση των μελών του Club στο επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο σε πραγματικό χρόνο μέσω του internet banking με ανανεωμένη εμφάνιση, μοναδική online εμπειρία
  • Πρόσβαση σε υπηρεσίες concierge υψηλών προδιαγραφών σε παγκόσμια βάση μέσω της συνεργασίας με τη VISA Infinite
  • Πρόσβαση σε εκδηλώσεις υψηλού οικονομικού προφίλ παγκοσμίως αλλά και στην Κύπρο με εκπτώσεις και κληρώσεις μοναδικών εμπειριών
  • Ειδική έκπτωση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
  • Ειδικές εκπτώσεις σε ασφαλιστικά και επιχειρηματικά προϊόντα, όπως εκπτώσεις σε καινούργια ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος με τη Eurolife καθώς επίσης εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες των Γενικών Ασφαλειών.

Send this to a friend