Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ “Ένας για όλους και όλοι για την κοινότητα”
“Ένας για όλους και όλοι για την κοινότητα”

“Ένας για όλους και όλοι για την κοινότητα”

Ονομάζομαι Πολύκαρπος Λ. Κυριάκου και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλού Χωριού Λαρνακας.

Γεννήθηκα στην όμορφη Αμμόχωστο το 1964, όμως η Τουρκική εισβολή του 1974 με έφερε στη Λάρνακα ως πρόσφυγα. Από τον Οκτώβριο του 1975 είμαι κάτοικος του Καλού Χωριού Λάρνακας. Σήμερα, είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενδιαφερόμενος για το μέλλον της κοινότητάς μας. Είμαι ο ιδρυτής της Templar Investigations, μιας διεθνής εταιρείας που διακρίνεται για την εμπειρία το έργο και το κύρος της στις υπηρεσίες ασφάλειας και έρευνας με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας.

Επίσης, είμαι σύμβουλος εγκληματολογίας και νομικής. Παράλληλα έχω εργαστεί ως διευθυντής σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών στις μετακινήσεις τουριστών και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Σε θέματα και ζητήματα που αφορούν το χωριό μας, ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός και πρόθυμος να συνεισφέρω. Με το πάθος μου για την ασφάλεια και την πρόοδο, θέλω να κάνω το χωριό μας πιο ζωντανό, δίνοντας μια πραγματική σημασία στις επόμενες γενιές.

Ενώνομαι μαζί σας για ένα λαμπρό και δυναμικό μέλλον, γιατί η κοινότητά μας χρειάζεται πρωτοπόρους! Η ψήφος σου θα κάνει την διαφορά.

Με την εμβληματική μου υποψηφιότητα, προτείνω μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για το μέλλον του χωριού μας, θέτοντας δώδεκα στρατηγικούς στόχους που αντικατοπτρίζουν την ισχυρή μου πεποίθηση για ένα κοινωνικά δικαιότερο και περιβαλλοντικά φιλικό χωριό.

Επιδιώκω να δημιουργήσω ένα κοινωνικό κέντρο που θα αντανακλά τις ανάγκες και τις αξίες μας. Με πάθος και δέσμευση, ορίζουμε τον δρόμο για ένα περιβάλλον που ενσωματώνει τις αρχές της κοινοτικής συμπόρευσης.

Στόχος μου είναι η δημιουργία πάρκων ενέργειας και αποθηκευτικών χώρων που θα στηρίξουν την ανάπτυξη και θα παρέχουν βιώσιμες λύσεις για τις ενεργειακές μας ανάγκες. Παράλληλα, επιδιώκω τη δημιουργία ενός οικολογικού χωριού, συνδυάζοντας τη βιοποικιλότητα με την προστασία του περιβάλλοντος.

Αποτίω φόρο τιμής στην κοινότητα, αναγνωρίζοντας πως ο κάθε Κύπριος έχει προτεραιότητα. Δεσμεύομαι για προσπάθειες για τη δημιουργία χώρων καταστημάτων, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και προωθώντας την κοινοτική αλληλεγγύη. Επιδιώκω επίσης τη στήριξη των αδύναμων οικογενειών ή αυτών που χρειάζονται τη δική μας βοήθεια. Με ανοιχτό μυαλό, προσανατολίζομαι προς ένα μέλλον όπου η πρόοδος συμβαδίζει με την παράδοση και οι δυνατότητες ανθούν για όλους.

Επίσης, δίνω έμφαση στην ανάπτυξη της νεολαίας με τη δημιουργία κοινοτικού πάρκου και την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Προσπάθειες για εξέλιξη του τομέα του πεδίου βολής και βελτίωση φωταγώγησης του χωριού, προάγοντας την ασφάλεια και την άνεση για όλους.

Στηρίζω την πολυπολιτισμικότητα με σεβασμό στη θρησκεία και την εκπαίδευση.

Συνοδεύω την οικονομική μας ανάπτυξη με βιομηχανικά και αγροτικά εγχειρήματα που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα ενισχύσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη του χωριού μας.

Με ειλικρίνεια, αφοσίωση και αγάπη για το χωριό, μπορούμε μαζί να πραγματοποιήσουμε μια κοινότητα που θα αντανακλά τις καλύτερες πτυχές της κοινωνίας μας.

“Η ψήφος σου θα κάνειτην διαφορά”

Send this to a friend