Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο Γκασάμα την οδηγεί εκ του ασφαλούς
Ο Γκασάμα την οδηγεί εκ του ασφαλούς

Ο Γκασάμα την οδηγεί εκ του ασφαλούς

 

 

Τα «χρυσά» γκολ του Γκασάμα στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας χάρισαν στην Ανόρθωση έξι εξαιρετικά χρήσιμους βαθμούς. Δυο γκολ στο φινάλε των αγώνων και που έμελλε να είναι καθοριστικά για την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία με τις κεφαλιές του Σενεγαλέζου πήρε δυο κρίσιμα τρίποντα.

Δυο τρίποντα κόντρα στις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα και η οποία δείχνει εξαιρετικό χαρακτήρα στα δύσκολα και στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Η «Κυρία» δείχνει να αποκτά στόφα και χαρακτήρα μέσα από τοις δυσκολίες. Βρίσκει λύσεις έστω και στα δύσκολα και με αυτό τον τρόπο θέλει να συνεχίσει και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή.

Με την στήριξη 2000 φίλων της κατάφερε να κερδίσει τον σκληροτράχηλο Εθνικό ο οποίος το πάλεψε αλλά στο τέλος λύγισε. Πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με την ΕΝΑΔ για το κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη, εκεί όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη και πρόκριση και αν είναι δυνατόν χωρίς καρδιοχτύπια.

 

Ο Γκαγιέγο αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική ποινής του ο Τσίκο.

Send this to a friend