Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έβαλαν βόμβα έξω από κατάστημα στη Λεμεσό – Ποδοσφαιρικά τα κίνητρα
Έβαλαν βόμβα έξω από κατάστημα στη Λεμεσό – Ποδοσφαιρικά τα κίνητρα

Έβαλαν βόμβα έξω από κατάστημα στη Λεμεσό – Ποδοσφαιρικά τα κίνητρα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 28, 22 και 20 ετών, στο πλαίσιο των ερευνών του ΤΑΕ Λεμεσού για υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας σε γραφεία εταιρείας, η οποία διαπράχθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμέν ετά την αξιολόγηση μαρτυρίας, τεκμηρίων και πληροφοριών, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών προσώπων.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΤΑΕ και της ΟΠΕ Λεμεσού στις οικίες των τριών υπόπτων. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και οδηγήθηκαν αυθημερόν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Μετά από μαραθώνια διαδικασία, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης και για τους τρεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Τα κίνητρα εστιάζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου

Send this to a friend