Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με τον εκπληκτικό της κόσμο για ένα ακόμη «διπλό»
Με τον εκπληκτικό της κόσμο για ένα ακόμη «διπλό»

Με τον εκπληκτικό της κόσμο για ένα ακόμη «διπλό»

Να πανηγυρίσει την έκτη εκτός έδρας της νίκη θέλει η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Εθνικού Άχνας. Οι απουσίες πολλές, ο πονοκέφαλος έντονος για τον Γκαγιέγο αλλά όλα αυτά δεν πτοούν τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο και θα γεμίσει και τις δυο κερκίδες στο Δασάκι.

Η «Κυρία» προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε για την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:00 και υπάρχει πίστη ότι όσες και να είναι οι απουσίες, η ομάδα μπορεί να πάρει το ζητούμενο και να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς.

Εκτός πλάνων είναι οι Τσίκο, Γκαρσία, Ουαγκέ, Σάλβα, Γκερέρο, Ιωάννου και Αρτυματάς, παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν ακόμη και να είναι βασικοί σε ένα ματς αλλά θα απουσιάζουν όλοι. Και εδώ είναι που ο Γκαγιέγο έρχεται για να ψάξει τις λύσεις αλλά και τους τρόπους για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


Το εγχείρημα του δύσκολο αλλά πρέπει να βρει τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει νικήτρια από μία δύσκολη έδρα όπου θα θυμίζει «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τόσο κόσμο που θα έχει το γήπεδο.

Send this to a friend