Home ΛΑΡΝΑΚΑ “Δεν έχει σημασία αν είσαι φαν η όχι” – Γράφει ο Μάριος Κουκουμάς
“Δεν έχει σημασία αν είσαι φαν η όχι” – Γράφει ο Μάριος Κουκουμάς

“Δεν έχει σημασία αν είσαι φαν η όχι” – Γράφει ο Μάριος Κουκουμάς

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ Λάρνακας, που ως γνωστόν βρίσκεται επί πάντος επιστητού και βγάζει φωτογραφίες απο πολύ όμορφες στιγμές της Λάρνακας, σήμερα το απόγευμα απαθανάτισε την Άννα Βίσση.

Η σκαλιώτισσα σταρ κλείνει φέτος τα 50 της χρόνια και το Σάββατο ετοιμάζεται για μια μεγάλη συναυλία στη Πλατεία Ευρώπης.

Διαβάστε την εύστοχη ανάρτηση του Μάριου Κουκουμά που συνόδευσε την φωτογραφία της απόλυτης Κύπριας Σταρ:

Δεν έχει σημασία αν είσαι φαν ή όχι.
Σημασία έχει ότι μετά από 50 χρόνια στο τραγούδι, με μια ιστορία ερμηνευτική που έχει από Κουγιουμτζή μέχρι Καρβέλα είναι δύσκολο να μην έχεις ψιθυρίσει κάποιο στίχο της Βίσση, να μην λύγισες στον λυγμό της φωνής της και να μην αναπόλησες από έρωτα μέχρι μαθητικά θρανία.
Στο soundtrack της ζωής μας, η Βίσση αναπόφευκτα έχει μια σημαντική θέση είτε ως μαθητές, είτε ως φοιτητές σε μπουάτ, είτε μεγαλύτεροι, είτε και πολλοί μεγαλύτεροι.
Αποτέλει σταθμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Λάρνακας, της Κύπρου αλλά και της ίδιας της Άννα Βίσση η δωρεάν συναυλία του Σαββάτου στην γενέτειρα της, την Λάρνακα με την οποία γιορτάζει τα 50 χρόνια στην μουσική.
Στιγμιότυπο από την αποψινή συνέντευξη της στα πλαίσια της προώθησης της συναυλίας αλλά και μια αναδρομής στην ζωής της Άννας Βίσση στην Χριστιάνα Αριστοτέλους στην Πλατεία Ευρώπης.
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί…

 

Send this to a friend