Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ακόμα ένα Έργο από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, DOWN TOWN RESIDENCES
Ακόμα ένα Έργο από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS,  DOWN TOWN RESIDENCES

Ακόμα ένα Έργο από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, DOWN TOWN RESIDENCES

Αυτή την φορά, το νέο Έργο της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS βρίσκεται στην καρδιά της αγαπημένης μας πόλης Λάρνακας.

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, πολύ κοντά στην εμβληματική Αμερικάνικη Ακαδημία.

Αν είσαι λάτρης της «urbanlife» το Down town Residences είναι η ιδανικότερη επιλογή για σένα. Απέχοντας μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης αλλά και την παραλία των Φοινικούδων, μπορεί να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία των ήσυχων ρυθμών της αναπτυσσόμενης κατά τα άλλα Λάρνακας.

Πενταώροφο έργο, με τον πέμπτο όροφο να ανήκει εξ΄ολοκλήρου σε ένα μόνο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίωνμε τους εσωτερικούς χώρους να ξεπερνούν τα 115 τερταγωνικά μέτρα. Οι υπόλοιποι όροφοι αποτελούνται από δύο διαμερίσματα, ενός υπνοδωματίου και δύο υπνοδωματίων.

Όπως όλα τα διαμερίσματα της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS, επωφελούνται μία θέση στάθμευσης και το δικό τους αποθηκευτικό χώρο.

Στο Down town Residences, παρόλο που το έργο βρίσκεται ακόμα στα σχέδια και σύντομα αναμένεται η έναρξη εργασίων, υπάρχει διαθέσιμο μόνο ένα ευρόχωρο δυαρί διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο με 2 μπάνια και 3 μπαλκόνια τα οποιά προσφέρουν απρόσκοπτη θεα προς την πολή από κάθε πλευρά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected]

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend