Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ενεργή στήριξη της Harris Kyriakides στο OPAP Cyprus 3×3 2023
Ενεργή στήριξη της Harris Kyriakides στο OPAP Cyprus 3×3 2023

Ενεργή στήριξη της Harris Kyriakides στο OPAP Cyprus 3×3 2023

Η Harris Kyriakides, πιστή στις αξίες του αθλητισμού και της κοινωνικής συμμετοχής, συνεχίζει να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη οργανισμών και εκδηλώσεων που με τη σειρά τους διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στα πολιτιστικά και αθλητικάδρώμενατου νησιού. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία μας επιλέγει να στηρίξει το OPAP Cyprus 3×3 2023, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τη φυσική δραστηριότητα.

Ο επόμενος σταθμός των εκδηλώσεων είναι η Λάρνακα, από τις 4έως τις 6 Αυγούστου, στην Πλατεία Ευρώπης.Για εμάς, η πόλη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί όχι μόνο τον τόπο όπου ξεκίνησε η εταιρεία, αλλά και έναν σημαντικό πυλώνα για την εταιρική μας ταυτότητα. Μέσα από την υποστήριξη των αγώνων που διεξάγονται στη Λάρνακαθέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Δήμο που φιλοξενεί και ενισχύει τον αθλητισμό, συμβάλλοντας παράλληλα στην προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Η παρουσία μας στο OPAP Cyprus 3×3 2023 αποτελεί έναν ενθουσιώδη τρόπο να ανταποδώσουμε και να υποστηρίξουμε θερμά τις αθλητικές εκδηλώσεις και τις προσπάθειες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Σχετικά με την Harris Kyriakides

Με στόχο την προσήλωση στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη, η Harris Kyriakides έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο.  Με περισσότερα από 45 χρόνια επαγγελματικής επιτυχίας, βασική προτεραιότητα παραμένει η αφοσίωση σε μια διαφορετική και πιο ολιστική προσέγγιση, παρέχοντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Με γραφεία σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Παραλίμνι και παρουσία στην Πάφο, 12 συνεταίρους, 30 δικηγόρους και περισσότερους από 60 επαγγελματίες, παρέχει υπηρεσίες μέσω τμημάτων που καλύπτουν συγκεκριμένους τομείς δικαίου. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα των συναλλαγών και στον εταιρικό τομέα με διεθνή εμβέλεια και ευρύ φάσμα πελατών.

Έχει συμβουλεύσει επανειλημμένα εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς οργανισμούς και εκπροσωπεί κορυφαίους πελάτες από διάφορους τομείς και επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, του τομέα ακινήτων, τηλεπικοινωνιών, ναυτιλίας, ενέργειας, κατασκευών, αυτοκινητοβιομηχανίας, τουρισμού και αναψυχής, διαφήμισης και άλλων.

Τόσο η Harris Kyriakides ως οργανισμός όσο και οι δικηγόροι της έχουν αναδειχθεί στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης μέσα από ανεξάρτητες έρευνες και διάφορες δημοσιεύσεις για νομικούς επαγγελματίες από γνωστούς διεθνείς ερευνητικούς οίκους. www.harriskyriakides.law

Send this to a friend