Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ La Maison Garden Residences- Νέο Έργο από την Africanos Property Developers
La Maison Garden Residences- Νέο Έργο από την Africanos Property Developers

La Maison Garden Residences- Νέο Έργο από την Africanos Property Developers

Ένα πρωτότυπο Αρχιτεκτονικά Κτήριο σε σχήμα γάμμα, θα μπορούσε να πει κανείς αφού αποτελείται από δύο μοναδικά κτήρια τα οποία ανάμεσα τους έχουν ενα περίτεχνο κήπο. 

Το La Maison Garden Residences, βρίσκεται στην προνομοιακή περιοχή του MetropolisMall στην Λάρνακα, με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο για Λευκωσία, Λεμεσό και Αγία Νάπα. Περιτριγυρσιμένο και αναμέσα σε μεγάλεςμονοκατοικίες, 10 λεπτα από το κέντρο της πόλης μας.

Πολύ κοντά στο Έργο La Maison Gardens Residences, μόλις 100 μέτρα μακρυά βρίσκεται η υπεραγορά Lidl.

Τριώροφο Έργο σε αδιέξοδο δρόμο κατάλληλο για οικογένειες, ζευγάρια και άτομα που αναζήτούν μια ήσυχη γειτονία για το νεό τους σπιτικό!

To Block A αποτελείται από διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, ενω το Block Β απο διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων.

Η καθαρή θέα προς την πόλη και το μεγαλο roof garden αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα των ρετιρέ που είναι τα στοιχεία τα οποία θα απολαμβάνουν αποκλειστικα οι Ιδιοκτήτες τους. Σύνολικά έξι ρετιρέ για τα δύο Block, ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

Σημαντικό να αναφέρουμε είναι ότιπερισσοτερα από τα μισά διαμερίσματα του Έργου έχουν ήδη προκρατηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend