Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Xάσκοντα» σε βουνά και δάση!
«Xάσκοντα» σε βουνά και δάση!

«Xάσκοντα» σε βουνά και δάση!

Η Θ.Ο. Παρωδία μετά τις πολύ πετυχημένες της παραστάσεις στην πόλη μας καθώς και τις παραστάσεις σε Κίτι και Αγγλισίδες ετοιμάζει βαλίτσες για βουνά και δάση! Το έργο «Εμείναμεν Χάσκοντα» συνεχίζει το ταξίδι του και την καθιερωμένη πλέον περιοδεία της ομάδας σε διάφορες κοινότητες, με ένα τριήμερο παραστάσεων τον Αύγουστο.              

Συγκεκριμένα στις 5/8/2023 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποδήμων Φαρμακά, ο οποίος είναι και ο διοργανωτής της παράστασης, το έργο παρουσιάζεται στην πλατεία Φαρμακά στις 19:30.(είσοδος ελεύθερη)

Την επομένη 6/8/2023, παίρνει σειρά το Παλαιχώρι να μείνει «Χάσκοντα» σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο ΠαλαιχωρίουΜόρφου, το έργο θα παρουσιαστεί στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Παλαιχωρίου στις 20:30. (είσοδος €5 και €3 συνταξιούχοι/μαθητές/στρατιώτες).

Το τριήμερο παραστάσεων ολοκληρώνεται στην επαρχία μας και στον καταπράσινο Δελίκηπο στις 7/8/2023 όπου σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Δελίκηπου το έργο ανεβαίνει ξανά επί σκηνής στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Χρυσοσώτηρου στις 20:30. (είσοδος ελεύθερη)

Αν προγραμματίζετε μια βόλτα στα ορεινά να δροσιστείτε ή μια απόδραση στο πράσινο, η παράσταση «Εμείναμεν Χάσκοντα» αποτελεί την καλύτερη δικαιολογία, αφού δεν θα σας αφήσει χάσκοντα αλλά θα σας διασκεδάσει με άφθονο γέλιο!

Ταυτότητα παράστασης:

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Πέτρος Πέτρου (djPietro) με το νέο του remix στο πασίγνωστο κυπριακό τραγούδι «Τρεις Ελιές τζαι Μια Ντομάτα» να «ντύνει» μουσικά το έργο. Τα σκηνικά επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε ο Μηνάς Αλαμπρίτης. Επί σκηνής 9 ακόμα εραστές της τέχνης «ζωντανεύουν» το κείμενο: Ν. Κωνσταντίνου, Ρ. Φελλά, Θ. Αλαμπρίτη, Ν. Κουρούγιαννη, Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντή, Κ. Εφφέ, Κ. Παύλου και Σ. Μουστακά.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις : 99499413

 

 

Send this to a friend