Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Katerina Poupazi Cosma Dance School: Άρχισαν οι εγγραφές ενοψει της νέας σχολικής χρονίας
Katerina Poupazi Cosma Dance School: Άρχισαν οι εγγραφές ενοψει της νέας σχολικής χρονίας

Katerina Poupazi Cosma Dance School: Άρχισαν οι εγγραφές ενοψει της νέας σχολικής χρονίας

Ενόψει της νέας σχολικής χρονίας η Σχολή Χορού “Katerina Poupazi Cosma Dance School” έχει αρχίσει τις εγγραφές για τους μικρούς χορευτές της.

Η πολύχρονη πείρα και οι επιτυχίες της Σχολής είναι πλέον γεγονός ενώ κάθε χρόνο προσφέρουν στο κοινό μαγευτικές παραστάσεις με νόημα και πολύ σημαντικά μηνύματα.

Ο σκοπός της σχολής είναι η άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην τέχνη του χορού, από την νηπιακή ηλικία, έως και το ανώτερο προεπαγγελματικό επίπεδο. Στην συνεχή τους προσπάθεια για αναβάθμιση των προγραμμάτων διδασκαλίας επιλέγονται διακεκριμένοι καθηγητές χορού, άριστα καταρτισμένοι ο καθένας στην ειδικότητα του.

Στη βάση αυτού διοργανώνονται σεμινάρια με αναγνωρισμένους Έλληνες και ξένους καθηγητές χορού, καθώς και συχνές παραστάσεις και εκδηλωσεις. Η φιλοσοφία της σχολής “Katerina Poupazi Dance School”, η οποία εκφράζεται από όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό αυτής, συνοψίζεται στο τρίπτυχο Ήθος – Επαγγελματισμός – Συναίσθημα όπως ανέφερε και ιδιοκτήτρια της Σχολής, κ. Κατερίνα Πουπάζη Κοσμά “αυτό το δρόμο βαδίζουμε και με αυτό το πνεύμα δημιουργούμε τους αυριανούς χορευτές”.

Η πολυετής εμπειρία 17 ετών, στο χώρο της χορευτικής διδασκαλίας δίνει την δυνατότητα να θέτονται υψηλοί στόχοι χορευτικής κατάρτισης στα μέλη της σχολής.

Το πάθος των χορευτών και η αγάπη τους για τον χορό κατάφερε να δημιουργήσει φιλόδοξους μαθητές που αναζήτησαν την καριέρα τους μέσα από τον χορό. Πολλοί από τους μαθητές της Σχολής έχουν προχωρήσει σε διαγωνιστικό επίπεδο με μεγάλη επιτυχία.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα διδασκαλίας επικοινωνήστε στους πιο κάτω συνδέσμους:

Facebook: Katerina Poupazi Dance School

Ιστοσελίδα: danceschoolkpoupazi.com

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 99 388825

Send this to a friend